USER47 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Dneska si dávám oddech od koženýho řemenu, tak jsem oprášil postarší miniaturní sportovní worldtimery od Casia...
siwi Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 bohužel není... Málem mě křísili když jsem jim to způsobil a to všechno je z jedný rány... sem myslel, že sem vysklil sklíčko jaká to byla pecka, ale odnesla to jen luneta a černej koužek (1000 Kč) oprava v NESTu jen za ten kroužek..., už jsem to zjišťoval, ale pustím se do toho až tam toho bude víc (doufám, že už né).... Nic si z toho nedělej, luneta mých hodinek už taky utrpěla újmu. Budiž ti útěchou, že víš, jak jsi k tomu přišel. Já se jednou takhle pozorněji podívám na hodinky - a byly tam!!! Ale co už. Nosím je každý den od rána do večera, tak to tak asi musí být. Navíc jsou ty šrámy vidět jen pod určitým úhlem a při dobrém světle. Docela mi dalo práci je vyfotit. Taky to budu řešit, až se jich nasbírá víc. Jen doufám, že to nebude příliš brzy. Jinak jsou hodinky netknutý.
DaLo Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Nic si z toho nedělej, luneta mých hodinek už taky utrpěla újmu. Budiž ti útěchou, že víš, jak jsi k tomu přišel. Já se jednou takhle pozorněji podívám na hodinky - a byly tam!!! Ale co už. Nosím je každý den od rána do večera, tak to tak asi musí být. Navíc jsou ty šrámy vidět jen pod určitým úhlem a při dobrém světle. Docela mi dalo práci je vyfotit. Taky to budu řešit, až se jich nasbírá víc. Jen doufám, že to nebude příliš brzy. Jinak jsou hodinky netknutý.Ja na to koukam nekolik minut a nevidim nic
ggrand Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 A je ze mě one-watch-guy. Snad ne na dlouho.
instant Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 (upraveno) nechtel bych byt v kuzi toho, kdo dostal tou pravackou.. to je lavacka ja som pacifista - ale mne sa to hovori lahko, ze.. edit:Horst: tieto atraktivne kvalitne hodinky su vhodne aj na kancelarsku pracuJan: to znie priam neuveritelne!Horst: skutocne, je to tak! Upraveno 3. září 2013 uživatelem instant
siwi Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Ja na to koukam nekolik minut a nevidim nic Je to na bílém proužku lunety napravo od indexu pro 00.
DaLo Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Je to na bílém proužku lunety napravo od indexu pro 00.Aaha, to mi pripadalo jako odlesk...
siwi Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Aaha, to mi pripadalo jako odlesk... Jo, ono to ve skutečnosti nijak dramaticky nevypadá. Fotka je jako mikroskop, příšerně to zvětší. Vlastně jsou to takové vlásečnice. Zajímavé je, že se ty šrámy objevily jenom na bílé barvě. Černá je bez poskvrny. No, a pod tou bílou je lesknoucí se kov, takže to při běžném pohledu nebo při focení splývá.
travex Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 stejně jako včera, předevčírem a předpředevčírem
Ohm-Aztec Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 ja som pacifista - ale mne sa to hovori lahko, ze..
tmoris Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 (upraveno) I wish..https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=3123731957 Rolex Submariner "James Bond" 6536/1 Red Triangle/Gilt/Gloss/White Second/InvertSent from my HTC using Tapatalk Upraveno 3. září 2013 uživatelem tmoris
Doporučené příspěvky