Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

bohužel není... Málem mě křísili když jsem jim to způsobil :crying_anim: a to všechno je z jedný rány... sem myslel, že sem vysklil sklíčko jaká to byla pecka, ale odnesla to jen luneta a černej koužek (1000 Kč) oprava v NESTu jen za ten kroužek..., už jsem to zjišťoval, ale pustím se do toho až tam toho bude víc (doufám, že už né)....  :frusty:

Nic si z toho nedělej, luneta mých hodinek už taky utrpěla újmu. Budiž ti útěchou, že víš, jak jsi k tomu přišel. Já se jednou takhle pozorněji podívám na hodinky - a byly tam!!! :wallbash: Ale co už. Nosím je každý den od rána do večera, tak to tak asi musí být. Navíc jsou ty šrámy vidět jen pod určitým úhlem a při dobrém světle. Docela mi dalo práci je vyfotit. Taky to budu řešit, až se jich nasbírá víc. Jen doufám, že to nebude příliš brzy. Jinak jsou hodinky netknutý.

post-437-0-49270900-1378227227_thumb.jpg

Odesláno

Nic si z toho nedělej, luneta mých hodinek už taky utrpěla újmu. Budiž ti útěchou, že víš, jak jsi k tomu přišel. Já se jednou takhle pozorněji podívám na hodinky - a byly tam!!! :wallbash: Ale co už. Nosím je každý den od rána do večera, tak to tak asi musí být. Navíc jsou ty šrámy vidět jen pod určitým úhlem a při dobrém světle. Docela mi dalo práci je vyfotit. Taky to budu řešit, až se jich nasbírá víc. Jen doufám, že to nebude příliš brzy. Jinak jsou hodinky netknutý.

Ja na to koukam nekolik minut a nevidim nic :)

Odesláno (upraveno)

nechtel bych byt v kuzi toho, kdo dostal tou pravackou..

to je lavacka :) ja som pacifista - ale mne sa to hovori lahko, ze..

edit:

Horst: tieto atraktivne kvalitne hodinky su vhodne aj na kancelarsku pracu

Jan: to znie priam neuveritelne!

Horst: skutocne, je to tak! 

post-4112-0-82245800-1378230080_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Aaha, to mi pripadalo jako odlesk...

Jo, ono to ve skutečnosti nijak dramaticky nevypadá. Fotka je jako mikroskop, příšerně to zvětší. Vlastně jsou to takové vlásečnice. Zajímavé je, že se ty šrámy objevily jenom na bílé barvě. Černá je bez poskvrny. No, a pod tou bílou je lesknoucí se kov, takže to při běžném pohledu nebo při focení splývá.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...