instant Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Navíc, kdo z nás si v šestnácti nehrál na světáka pro kterého nejsou nějaké Seika dost na úrovni.... Je mi 16 a mám malou ruku......... Sect, tak toto je citat, ktory by aj Jirina Hanusova oznacila ako "trofejny".. Toto a holster, to su solidne zaklady dizertacnej prace +1pan je hlavne znalec jak brno... hani seika a nejaky kors su mu dobre ? ty sa do Brna tak skoro nechystas, vsak? Já jenom tak popichuju... kdyby mi tyhle věci skutečně trhaly žíly, musel bych si dávno hodit mašli Edit: Jo a macku s prominutím kostit nebudu, zvířátkům se snažím neubližovat... Takto, macka by v tej dobe mala byt po smrti.. inac bude treba vymalovat Ale fcil uz vazne, to bola narazka na dve veci - na akekolvek silenosti ktore sa daju v Japonsku prevadzkovat v ramci antistresovych programov /zagoogli si pojem "Karoshi"/, plus na tradicnu samurajsku skolu sekania katanou, kedy sa v ramci nacviku pouzivali tela mrtvych zvierat, v case vojen mrtvych nepriatelov /s tymi sa aj obchodovalo - aj medzi americkymi indianmi napr./ alebo zivych zajatcov. Darmo, kto chcel byt vychyreny reznik, musel do uceni k majstrovi.. a rezat a rezat a rezat... Tady se to začíná pěkně rozjíždět ale nie, to nestoji za rec. len ma to prijemne pobavilo, to je vsetko. huz koncim, zaverom este jedna s aerodynamicky sklopenymi ruckami:
misoo Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ja len dufam, ze pre tuto "prupovidku" maju Brnaci pochopenie... PS: dnes hlasili SZ vietor, pozeram ze si bud sedel chrbtom k severu, alebo si niekde odcestovany...
instant Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 neska celej den temelin deti, ktore z vas uhadne kde sa skryva stryko JR?
Návštěvník Ondra Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 deti, ktore z vas uhadne kde sa skryva stryko JR? Brněnská přehrada?
IzTaPa Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Ty hodinky maj všechno, co mi na hodinkách vadí ( pricezničkovskou korunku ve znaku, mercedes ručku, kyklopa a bílej ciferník) a přesto mají můj obdiv.Parádně sedí na ruce, vejdou se pod každou manžetu, jsou lehký a skoro nejsou na zápěstí cejtit a maj velkej frajerskej potenciál. Skoro se to stydím říct, ale s černým cifrem je snad jednou budu chtít. Pro me jsiu bile exp II uplne jine, nez zbytek rolad, a to je to, co me na nich pritahuje, cim vystupuji z rady. Cerny (= tmavy) cifr je do te rady vtahuje zpatky...
instant Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ja len dufam, ze pre tuto "prupovidku" maju Brnaci pochopenie... PS: dnes hlasili SZ vietor, pozeram ze si bud sedel chrbtom k severu, alebo si niekde odcestovany... toto su bezne starosti supermana po navrate domov.. toto a vlasy. Ti poviem bracho, das raz vlasy bez gelu, dojdes domov, ne, rucicky naruby, slipy navrch gati.. no neni to med lizat
sibirnaya Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) jebem ti picku materinu, slubil si kacicu na grobe, aj ten reaktor som si kupil, aby som ti spravil radost Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem sibirnaya
bedja Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 jebem ti picku materinu, slibil si kacicu na grobe, aj ten reaktor som si kupil, aby som ti spravil radost ..kacica na grobe je nejvíc..
instant Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ale velku si mi spravil.. no kacica je hus, ale dajte termin chlapi, ste pozvani. bol som sluzobne kdekade, no co uz so mnou - ani zezrat, ani potento - len ma musite mat radi
misoo Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Superman : ja dnes opat v posteli s cajikmi... aspon ze mi ladi sklicko s perinami
little_w Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 uz jsem tady dlouho nicim neprispel... moje dnesni kombo je na obrazku... prim igen a moc chutna smes virginia preju hezky vecer.
Chorche Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) Jiriku, ano bohužel ano Nicméně dokazal bych si to představit jako ideál combo BTW: ty eterny bych rad videl na živo, fakt mi přijdou nádherný a ne tak maly To by teda bylo. Já se ale nebojím, že k němu jednou nedojdeš Eterny uvidíš, když vydrží do srazu. Za mě je to jasný Ono se to jednou stane. Ale teď si je chci ještě trochu užít. Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem Chorche
financ Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ..kacica na grobe je nejvíc.. Husacina u Galika, mnam
Vladimír P. Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Husacina u Galika, mnam sice nevím jestli je to ono, ale tuhle dobrotu jsem si dal s Cyrilem cestou do Rumunska někde u Zeplínské Šíravy, mňam, mňam.
Chorche Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Kachnička, lokše a zelíčko...zapít to Bažantem...mě se o tom snad bude zdát Ještě, že už v pátek budu zase na Slovensku.
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Už máme nacpanou kachničku se zašitou prdýlkou a ráno půjde na málo stupňů do trouby, aby byla v poledne perfektně křehoučká. Už mi tečou sliny.
Filip.J Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 @Instant: Takhle, nejsem samurajský učedník. Na uklidnění si spíš dávám pivo nebo se jdu proběhnout, ale tentokrát to fakt nebylo potřeba Jsem rád, že tě to pobavilo, tak jsem to od začátku myslel, nic víc. ... nicméně, když už jsem si vzpomněl na to pivo Na Ray jsem přezbrojil večer, než jsem se vypravil do sauny.
instant Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ano ano, priatelia, toto je ono, vitajte v prizakovskom svete nuteneho vykrmu.. Len samotny Slovensky Grob ako miesto spotreby ma bilanciu za rok: 15.000 husi, 5 ton pecienky, pol miliona loksi, 40.000 litrov vina a 5.000litrov tvrdeho Ku Galikovi - ak mozem poradit, skuste niektoreho z clenov cechu. ja chodim do penzionu Karolina, zatial nemali slabu chvilku ale rok 2012 som vynechal uplne kvoli cestovaniu
st1g Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Netušil jsem že vás to tak rozohní . abych nebyl OT.....
Filip.J Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 ^ Nerozohní. Nosit hodinky v ceně dvojnásobku ceny řemenu, který jsem jim pořídil (a tím rozhodně nechci říct, že by Zrno své řemeny dával draho), to je prostě takový můj stajl Ale pořád je považuju za poctivé hodinky
Doporučené příspěvky