StanoBare Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Dík Pavle, paráda. On ešte príde ten kritický prelomový rok, kedy to potiahne ďalej alebo zabalí, ale v tomto prípade držím palce, aby v tom bola zažraná i naďalej. Je fajn, že "experimentujete" aspoň sa to oživí a vyskúša si. Aby som nebol OT, tak predpokladám, že ak si všimla, fotíš Fortisky namiesto nej, tak už to brala s úsmevom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Dík Pavle, paráda. On ešte príde ten kritický prelomový rok, kedy to potiahne ďalej alebo zabalí, ale v tomto prípade držím palce, aby v tom bola zažraná i naďalej. Je fajn, že "experimentujete" aspoň sa to oživí a vyskúša si.Aby som nebol OT, tak predpokladám, že ak si všimla, fotíš Fortisky namiesto nej, tak už to brala s úsmevom Jo vím co mě ještě možná čeká Jinak díky. No a když závodí, tak nefotím, to fandím, měřím čas a hlavně řvu na celý stadion To jedině manželka fotí, točí, nebo někdo známý. A když mě vidí jak fotím všude hodinky, tak jen protočí oči. Ale už je zvyklá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Obludy. Taky mám teď na ruce světlušky z hlubin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Pavel K. : Na štajnech se mi moc líbí datum na 6. Celkově moc pěkně svítí jak Tritony, tak Aviatony GMT. Sice nevím, co do intenzity, ale vypadá to hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 dnes gumka, na sportovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 **** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Dneska Gcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 **** Parádní Zenithy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Na novém řemenu od Ryjosa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Na ruku mi je nepujcili :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Heritage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Pěkný hodinky.Jediný Rolexky,které se mi velmi líbí.A asi jeden z mála doktorů,který něco takového nosí.Na tomto fóre viem o niekoľkých doktoroch, ktorí nosia na ruke rovnako fajnové kúsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Chudák Homer, ať radši pije Prazdroj. Tohle je fakt pisswater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 GUBky dostaly nové sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 GUBky dostaly nové sklíčko konecne mas seriozni hodinky (a ne ty baterkace) gratuluju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky