jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 byt sam v kancli, to som uz dlho nezazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pracovní den je dnes takový pošmourný, šedivý. Ale venku už to začíná svítit, asi se půjdu projít. Ty nardénky jsou prostě perfektní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Jsou, ale fotit na ruce se to skoro nedá. Ty barvy jsou ve skutečnosti takto: Zas taková šedivka to na světle není :-) Upraveno 31. března 2011 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Ty modředné ručky a detaily na cifru jsou prostě boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Tada: Tydle Nomosy se mi líběj, ale tady vypadaj ty nožky pozdra fakt dlouhý..jak to působí naživo, ta fotka to dost zkresluje předpokládám..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Od včerejška si na sebe zvykáme, navíc dnes jsem měl dost oficiální den, tak to tak akorát vyšlo: Moc hezké, zvykání jde evidentně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Tomu nejde nic vytknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Jedny na ruce,druhou v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 to je dokonalá nádhera pořád na ně musím v prodejním vlákně koukat, ohromně se mi líbí, jenom se bojim, že bych to měl potom problém prodat... a taky je to XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Seiko 5, stály necelých 1700kč včetně pošty a já stále marně bádám nad tím, proč tak málo, co jim chybí... Za tři týdny půjdou pryč, je to dárek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) She's cosmic (105.012-65) řemen Šíma Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 She's cosmic (105.012-65) řemen Šíma uuuuuh slintam ja dnes piatocne tutima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 She's cosmic (105.012-65) řemen Šíma slint, perfektne ... (az na tu milimetrovu medzeru u remena , snad to nie je definitivne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Mam k nim i puvodni tah 1039, ale je to hrozne chrastitko Me se to takto libi a remeny, co jdou u moonwatch az k pouzdru se mi nelibi. Jeste jedna off-wrist, na remenu je Omega preklapecka. Chvili trvalo optimalni nastaveni, ale ted sedi skvele. slint, perfektne ... (az na tu milimetrovu medzeru u remena , snad to nie je definitivne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Přiznávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Me se to takto libi a remeny, co jdou u moonwatch az k pouzdru se mi nelibi. Neměl TomasP na mysli šířku řemenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 včera i dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Neměl TomasP na mysli šířku řemenu? Určitě měl, ale to po pár dnech povolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky