Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Konečně sis pořídil pořádný hodinky Jojo, hele muzem se sejit v Gatu, vem ty svoje a budem hrát na dvojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 jo tohle je gůt akorát je to disharmonie s tvým kulatým břichem, ale lepčí než ty mrňavý kukačky Proste podle tebe neni nic dobry, porad me jen kritizujes, vubec mi nerozumis.........nesnasim tě! Nechapes soulad mezi kulatym brichem a hranatejma hodinkama!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 dneska jsem si dovolil do zasněženého Damascového království propašovat OP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Tombed-to je moc toto,postupem času zjišťuju,že tohle jsou jediný hodinky(Panerai)z kterých spolehlivě slintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Nosia sa pohodlne, yumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Poslední dobou každý den od rána do večera, tohle jsou zrovna v posledních paprscích pozdního odpoledního a hlavně konečně už jarního slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Poslední dobou každý den od rána do večera, tohle jsou zrovna v posledních paprscích pozdního odpoledního a hlavně konečně už jarního slunce tak tyhle se mi opravdu moc, moc líbí. jen aby mi bylo jasno - z čeho je ten ciferník? edit: zvědavost - jak jsou starý, kdes je koupil ... povídej Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Každý den a nyní přezuto z kůže na tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Taky jsem se usadil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Arbeit macht Frei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Aby to nedopadlo tak, že do Prahy pojedeš se Sub C a z Prahy se Sub LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) vy hovada a to ste nevideli muj posledni ulovek, 16610LV 06/2010 ten podpis uz nestiham editovat a prispivani do sveho vlakna nestihal sem se pochlubit prubezne uz taky nestiham... Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Tak to gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 heute... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Taky jsem se usadil Pěkné a zajímavá fotka, nahoře to díky pozadí vypadá, jako by byly bez kaučuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 dneska chvíli todle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 ...to Sibiř... U čeho to stojíš?? Vypadá to jako Škodovka co byla v Trambusech,či ve starejch vokurkovitejch autobusech. Podle ovládání na čerpadle soudím nějakou centrálu nebo čerpadlo ??? HE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) Začíná víkend, tak museum :-) kalibr 355 "Bumper", rok 1953 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: zapomněl jsem na fotku :-) Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Ciferník je zdobený ženevskými pruhy (Cotes de Genéve), materiál předpokládám nerez jako pouzdro? Ale to byses musel zeptat znalejších. Jinak koupený v únoru u M. Brože v Praze (pasáž Alfa). Ale jak už tady někdo upozornil na Epos novinky 2011, tyhle jsou řekl bych ještě povedenější: http://www.epos-czech.cz/nova_kolekce.php?model=3409 Každopádně jsem s nima maximálně spokojenej tak tyhle se mi opravdu moc, moc líbí. jen aby mi bylo jasno - z čeho je ten ciferník? edit: zvědavost - jak jsou starý, kdes je koupil ... povídej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 ...to Sibiř... U čeho to stojíš?? Vypadá to jako Škodovka co byla v Trambusech,či ve starejch vokurkovitejch autobusech. Podle ovládání na čerpadle soudím nějakou centrálu nebo čerpadlo ??? HE? covece, nevim, to bylo ve srote pohozeny na place, tak sem se u toho vyfotil - peknej moturek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky