Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

jo tohle je gůt akorát je to disharmonie s tvým kulatým břichem, ale lepčí než ty mrňavý kukačky :)

Proste podle tebe neni nic dobry, porad me jen kritizujes, vubec mi nerozumis.........nesnasim tě! Nechapes soulad mezi kulatym brichem a hranatejma hodinkama!!!! Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou každý den od rána do večera, tohle jsou zrovna v posledních paprscích pozdního odpoledního a hlavně konečně už jarního slunce :oneeyed02:

tak tyhle se mi opravdu moc, moc líbí. jen aby mi bylo jasno - z čeho je ten ciferník?

edit: zvědavost - jak jsou starý, kdes je koupil ... povídej

Upraveno uživatelem aama
Odkaz ke komentáři

...to Sibiř...

U čeho to stojíš?? Vypadá to jako Škodovka co byla v Trambusech,či ve starejch vokurkovitejch autobusech.

Podle ovládání na čerpadle soudím nějakou centrálu nebo čerpadlo ???

HE?

Odkaz ke komentáři

Ciferník je zdobený ženevskými pruhy (Cotes de Genéve), materiál předpokládám nerez jako pouzdro? Ale to byses musel zeptat znalejších. Jinak koupený v únoru u M. Brože v Praze (pasáž Alfa). Ale jak už tady někdo upozornil na Epos novinky 2011, tyhle jsou řekl bych ještě povedenější: http://www.epos-czech.cz/nova_kolekce.php?model=3409

Každopádně jsem s nima maximálně spokojenej :smile_anim:

tak tyhle se mi opravdu moc, moc líbí. jen aby mi bylo jasno - z čeho je ten ciferník?

edit: zvědavost - jak jsou starý, kdes je koupil ... povídej

Odkaz ke komentáři

...to Sibiř...

U čeho to stojíš?? Vypadá to jako Škodovka co byla v Trambusech,či ve starejch vokurkovitejch autobusech.

Podle ovládání na čerpadle soudím nějakou centrálu nebo čerpadlo ???

HE?

covece, nevim, to bylo ve srote pohozeny na place, tak sem se u toho vyfotil - peknej moturek :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...