NERO.8 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Na ceste domů. tak to čumím kamo ? gratulace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jedna dnešní s řemenem (Di-Modell Offroad) na ruce ?.seiko_5.JPG ... a jedna bezruká. Nato strapům jsem zatím nepřišel na chuť, takže žádný nemám.seiko_5_2.JPGDíky, moc pěkný. Já neodolám poslat jednu z Dubajské sjezdovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Na to , ze AR je jen vnitrni , je super, sklo mizí :-)Tak to je veliká paráda, včera jsem si je prohlížel na živo v obchodě. Moc hezký, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Bond a Seiko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jsou fakt bombový, dnes jsem si je vyzkoušel v Pražským butique a velikost pro mne nebude překážkou. Prodejce bohužel na otázku jak se dá vyměnit řemen, nabídl výměnu jejich hodinářem, je přístup ke stěžejce tak těžký? Jsem zvyklej si řemeny měnit sám a nevím kde by mohl být zádrhel. Je to uplne jednoduche. Stejny system jako u Radiomiru. Tedy staci uvolnit 4 sroubky, vytahnout nozicky a hotovo. Drobny zadrhel je, ze nozky jsou pomerne hodne siroke a proto jsem remen musel trosku upravit nozem, aby se do nej vlezly. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Díky, moc pěkný. Já neodolám poslat jednu z Dubajské sjezdovky :-) to je spravna uchylarna, taky me to bavilo, zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 ....once you pop, you can't stop.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Na ceste domů.Gratuluji, az je budes poustet, tak mi dej prosim vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 ....once you pop, you can't stop....doktore... pěkné foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 In the Army now... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Vecerni pohoda s NEJ filmem Schindleruv seznam a NEJ hodinkami odesláno přes moji Ťapku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Konečně doma.Snad se mi už podařilo sloupat všechny nálepky. Teď se seznamujeme. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Konečně doma.Snad se mi už podařilo sloupat všechny nálepky.Teď se seznamujeme. :-) rolex 4ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ještě jedna mobilovka na dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak priste uz muzes prijet na R-sraz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 tak to čumím kamo ? gratulace ... 614.jpgNo, já popravdě taky čumím. Každopádně díky. S Daytonama jsem se neskamarádil tak třeba teď. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Ještě jedna mobilovka na dobrou noc.Moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak priste uz muzes prijet na R-sraz..To doufám. Ostatně potencionální účast byla hlavní motivací k nákupu. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Jedna po plesu.. Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 to je spravna uchylarna, taky me to bavilo, zavidim Dík, je to fakt úchylný. Do Dubaje lítám celkem pravidelně (práce), ale na lyže jsem se vypravil teprve 2x, mé "ekologické" já se s tím hůř rovná :-) Jinak abych nebyl úlplně mimo téma, dnes oblek a Prim "traktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky