baza Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Asi si mnozí vzpomenete, jak jsem psal, že když to nemá ucho, neni to Panerai, jak nemám rád Radiomiry, jak bych nesnesl ruční nátah, no a v neposlední řadě, jak ty vintige look nemusim. No, tak na to na chvíli zapomeňte, tohle mě baví... To je vývoj :-)Spíš na dlouho zapomeňte, ne?Jsou fakt pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Po 4 dnech +2s denně, jsem více než spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dneska Seamastery v chronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) To je vývoj :-)Spíš na dlouho zapomeňte, ne?Jsou fakt pěkný... Jsou fakt nádherný. Zcela něco jiného, ale znám se, definitivky to nebudou. Na Panerai je ta krása, jako na Rolexu, pořád je co zkoušet, vždy se to dá prodat, anebo směnit a nepřestává mě to bavit Upraveno 4. února 2014 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Bože, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 ale chod, maju aj ine pekne kusky, len to neni moc mainstream..to jsou snad jediný brajtle, který se mi líbíten řemen pěkně pasuje k tomu zlatu trosku ho tam predsa len je Arthur N.- tam toho zlata asi moc nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Jsou fakt nádherný. Zcela něco jiného, ale znám se, definitivky to nebudou. Na Panerai je ta krása, jako na Rolexu, pořád je co zkoušet, vždy se to dá prodat, anebo směnit a nepřestává mě to bavit Slintám...U mě by vydržely až do důchodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) Trošku se mi třesou ruce...Parada!! Abych nebyl OT :-) Upraveno 4. února 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Slintám...U mě by vydržely až do důchodu :-) Možná si za čas napíšeme SZ a budeš mít akvizici na důchodové horší časy. Ale zatím si je užiju, je to můj první ruční nátah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Možná si za čas napíšeme SZ a budeš mít akvizici na důchodové horší časy. Ale zatím si je užiju, je to můj první ruční nátah OK.Tak užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dneska Seamastery v chronuSuper, stejny meli v Kralovstvi hodin. A uz tam nejsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Abych nebyl OT :-) jezis ja chci k vode za teplem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Super, stejny meli v Kralovstvi hodin. A uz tam nejsou.. Fakt ? No tyhle mám už (na chronomag) spoustu let. Dlouho jsem je nikde neviděl prodávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Pořádný tůly do nepohody a mokra a všeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Lum Tec M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Prischera-gratuluju a uz se tesim na vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capoun Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Alpina Startimer Classics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 NAFURT ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ten remen nema chybu:)A na ceste dalsi:)) Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky