blam Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 To teda su. Uz parkrat som nad nimi rozmyslal, ale kompasoidnu lunetu nijak nevuzijem a nepaci sa mi. Inak by som ich uz tiez mal. Blejskají se jako psí k...e, tak proto ten hadr. Lunetu taky nevyužiju, ale aspoň je to změna oproti diver lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Super su! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 SMP na výletě... SMP v kombinaci s rubberem a Tilakem schvaluju!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Taky hadrově. Čas oběda. Taky hadrově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Taky hadrově Jdou Ti teda mnohem líp než ty modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Super su! Jestli je to na mě, tak děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Jasný bod v temnotě pošmourného dne... Jdi s tim uz nekam, kdo nad nima ma porad slintat??? :-p Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Bezny den v praci A z tyzdna, kde na "stare" kolena som sa ocitol na zabave/ diskoteke, tak pod UV "svietili" uzasne, na peknu foto nebol cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Jdou Ti teda mnohem líp než ty modrý.Jaký modrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Jaký modrý?Ty první byly modrý co jsi prodal,nebo mě šálí paměť?Myslel jem,že tu mám ještě dobrou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 (upraveno) Ty první byly modrý co jsi prodal,nebo mě šálí paměť?Myslel jem,že tu mám ještě dobrou :-)Ne, ne, taky černý. Šel jsem podruhé na jistotu Jak mám pro modré potápky slabost, tak HC jsou v modré celkem nic moc. Upraveno 21. února 2014 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Na cestě, zavřeli mi přístup kvůli 4metrum sněhu..tak jsem to za přejezdem otočil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ne, ne, taky černý. Šel jsem podruhé na jistotu Jak mám pro modré potápky slabost, tak HC jsou v modré celkem nic moc.Mno jo,je toho už tu prostě moc.Určitě souhlasim,černý jsou černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Mno jo,je toho už tu prostě moc.Určitě souhlasim,černý jsou černý.No, hlavně je tady toho spousta zajímavějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Vité v Olomócu! Zase u Valise? Tam taky, když jsem už jel okolo. Trošku pomotivovat, kluka ušatýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Na pivku v Plzni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 dnes na procházce s MG S.A.R Flieger Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak dneska jsem si na ples vzal Zenithy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Na hotelovém pokoji někde uprostřed východního německa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky