panedge Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mame radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Diky za vobchod;) ať slouží a dělají radost Romane... Mame radost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Dane ja diky za vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Chlapi, neblbněte, to sú speciality! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Krásný Aqua Lung! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Krásný Aqua Lung!+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 číslo 258 opět žije :-) Po roce a třičtvrtě se vrátili ke mě na ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mame radost Moc gratuluji. Keramický "noudejty " budou pro Tebe velmi příjemná změna . Užívej ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Pepo diky moc a uzivam od prvni chvile cim dal vic,SUBy jsou proste pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Konečně mám nové multifokální brýle, takže vidím i nablízko... Po dlooouhé době jsem tedy nasadil Olympusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Hotelova koupelna v Zabehlicich a muj novy mazel...Longines Heritage 1935 Moc pekne, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Tak já se hlásím do klubu uff, za mna nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Moc pekne, gratulace! Diky. Mam z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capoun Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Ja dneska len takto :/to je nádhera, moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capoun Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 PPJak to pozná, že jsi v Turnově? A já furt co na těch pátkách vidíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 ad Hulk: OMEGA Titane ... respekt pane!Docela vzácnost, tenhle kousek. Velká gratulace !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Jak to pozná, že jsi v Turnově? A já furt co na těch pátkách vidíte... To je právě ta nepřekonatelná dokonalost mistrů hodinářů, které zařazujeme mezi HH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mame radosttak velka gratulace, uz bysme meli neco podniknout nez se odstehujem z centra na kopec :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mame radost tak to išlo dosť rýchlo gratulujem, tieto ti sadnú lepšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky