Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

hmm, moc hezké, i když, volil bych k nim jiný řemen, byt na mé ruce ;)

Zkoušel jsem k nim černý racing řemen, který se k nim moc nehodil. Potom obyč černý s bílým prošíváním, který se k nim hodil ještě méně. Ten modrý zřalok, který je na nich teď má takovou pěknou tmavou patinu. Abych pravdu řekl, tak je nosím maximálně 2x za rok, jinak se na ně jen koukám :D.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Zkoušel jsem k nim černý racing řemen, který se k nim moc nehodil. Potom obyč černý s bílým prošíváním, který se k nim hodil ještě méně. Ten modrý zřalok, který je na nich teď má takovou pěknou tmavou patinu. Abych pravdu řekl, tak je nosím maximálně 2x za rok, jinak se na ně jen koukám :D.

Neber mou připomínku, prosím, jako kritiku či jinak negativně. Vím, že fotky ne vždy zrcadlí skutečný dojem. Tyhle Carrery se mi líbí a já si je představuji hlavně v ČB barvách, proto možná mi příjde ta modrá "jinak". Jestli máš i jinou fotku s tím řemenem...

Odkaz ke komentáři

Neber mou připomínku, prosím, jako kritiku či jinak negativně. Vím, že fotky ne vždy zrcadlí skutečný dojem. Tyhle Carrery se mi líbí a já si je představuji hlavně v ČB barvách, proto možná mi příjde ta modrá "jinak". Jestli máš i jinou fotku s tím řemenem...

Úplně v pohodě, každý přeci smíme napsat svůj názor :cheers:. Jinou fotku vyfotím a pošlu SZ, ať to tady nespamujeme.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...