Tommy_PP Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Seika hrajú druhé husle, prim patrí Hamiltonu Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) 382P.S. Díky Martini! Objektiv i sáňky dle tvé rady dnes dorazily! Tak se učím zaostřovat a clonit Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) děláš pokroky Cyrdo s 382 bude radost stárnout... 312 Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Já sem si dneska dobře zalyžoval Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Horween Shell Cordovan by Nomos s inicialou obtistenou na ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Dneska tekvicova klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Horween Shell Cordovan by Nomos s inicialou obtistenou na ruce . Stigma? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Stigma? ... To se za chvilku pozna. Jdu do sprchy, tak jestli to zmizi, nebo ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 včerejší foto RB Panama.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Jsou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Jsou doma! Parádní... Sednou Ti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 ..no proto jsem si je bral..protože tyto už před půlrokem viděl..ale i tak mě říkal, že nevypadám zdravě.. A to jeste nevidel vsechno ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Furt stejně... Já je prostě žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Parádní... Sednou Ti... Zajímavý, jak vypadají na tahu. Nevim co jim sedne víc, jestli tah nebo řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Zajímavý, jak vypadají na tahu. Nevim co jim sedne víc, jestli tah nebo řemen. Soudíc z fotky na tom tahu vypdaj jako kus železa... Líbí se mi to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Tuto klasiku.edit: nesedi vterinovka s minutovkou, fuj, omlouvam se, rano jsem nestihal :-( Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Zajímavý, jak vypadají na tahu. Nevim co jim sedne víc, jestli tah nebo řemen. Na tahu jsou to tool hodinky. Rozhodně těžší, než Submarinery. Nicméně na ně 100% přijde řemen :-) V létě možná kaučuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Na tahu jsou to tool hodinky. Rozhodně těžší, než Submarinery. Nicméně na ně 100% přijde řemen :-) V létě možná kaučuk... Úplně nejlepší jsou na hnědém řemenu, např. DiModell Jumbo, nebo origo Hamilton. Závidím ti, že je zase máš, že já blb je tenkrát prodával. Budu se opakovat, ale až se jich budeš chtít zbavit (pevně věřím, že tě k tomu chronobundus dovede ) tak je okamžitě beru;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky