tano Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Konečně jsem se dočkal!Gratulacka Dave, vypadaji skvele a na tahu, palec nahoru!! .Pak napis postrehy. Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Chtěl jsem tikot a tuze mi chyběl ruční nátah Jene ... budu Tě informovat . Tano: díky, jsou super, taková "blbost" a jakou mi udělala radost! Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Konečně jsem se dočkal! Gratulace Davide. --------------------------------------- Já - PADIvypadá to, že mám černý číselník ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Děkuji Vítku, Seiko dobrý, ale už jsem dlouho neviděl Navi . Ještě jedna fotka "44" . Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jeste jedna ze vcerejska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Dnes oné Damasko DK10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Nemůžu se na ně vynadivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 určitě, je to 44mm. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jedna z pracovního dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Ohm-Aztec: hezký řemen, to je origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Ohm-Aztec: hezký řemen, to je origo? Jojo, origo Hamilton, ale z jinýho modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Dobře to vypadá, líbí se mi ta barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 ... dalnicni standard ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Tak sem taky hodim, kdyz uz jsem sem zavital IMG_0104.JPGveľmi pekné, tak tie som ešte ti nevidel, gratulace , kde si ich zohnal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Ssú pekné, páčia sa mi asi mám slabosť pre titan, aké sú ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Tak Béčka pryč - toho jsem se bál... Já se teda se svejma SO42 v Bé vlákně občas ukážu Je to přesně tak. Výměna B za D. Nicméně nemám ani v nejmenším pocit, že by to bylo špatně. Skvěle se nosí, je na ně úžasně vidět a skutečně působí dojmem hodně odolných hodinek, o které se uživatel nemusí bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) sú pekné, páčia sa mi asi mám slabosť pre titan, aké sú ?Od doby vymeny loziska ( v ramci zaruky ) slapou naprosto skvele, lehke a pohodlne. Velikost na mou ruku optimalni, sviti dobre. Jako bonus vidim keramickou lunetu. Celkove za ty prachy supr. Diky . Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Vojto gratulace k Déčkám, ideální parťáci k leštěnkám od B. Já dnes své milované keramiky. sú pekné, mne sa páčia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Titanovkyod steinharta titanovky + GMT coke by bolo dobré combo, ináč musím pochváliť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Golden eye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky