M-72 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Nemastné,neslanéAle jdi, se mi nezdá. Jsou fajn U mě Monaca dnes na Karlštejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Cestou do Schwabisch na dálnici.Ta vojenská strohost a čistota mne berou, asi s nimi budu otravovat častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Večerní pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Ale jdi, se mi nezdá. Jsou fajn U mě Monaca dnes na Karlštejně Pěkná fotka Nejsou špatné.Ale dost jsem propadl SAWC A proti nim mi připadají,tak jak připadají Ale až se jich dostatečně nabažím,tak se do nich třeba taky zamiluji Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tak jsem druhý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladama Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Cestou do Schwabisch na dálnici.Ta vojenská strohost a čistota mne berou, asi s nimi budu otravovat častěji. DSC_0262.jpg DSC_0264.jpg DSC_0267.jpgCo to je za značku hodinek? Díky za info! Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Tak jsem druhý ... Já je na mesh hodit dneska musel, přišly mi a zatím se mi nepovedlo zkrátit tah, tak jsem to řešil takto. Nicméně, asi na meshi chvilku zůstanou, líbí se mi to a je to pohodlné. Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 myslim, ze tuwww.remise.deJojo, Düsseldorf. Moc pekny dokud se clovek nepodiva na ceny. Hodinky jsou pak docela unosny konicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Já je na mesh hodit dneska musel, přišly mi a zatím se mi nepovedlo zkrátit tah, tak jsem to řešil takto. Nicméně, asi na meshi chvilku zůstanou, líbí se mi to a je to pohodlné.Řešil jsem to úplně stejně, a to sem v sebou v helvetii měl i zkrácený origo tah z modrých želv. Šly rovnou na mesh, je super. Ale pak jsem doma nandal na super jubilee a nějak mi na něm teď sedí nejvíc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Řešil jsem to úplně stejně, a to sem v sebou v helvetii měl i zkrácený origo tah z modrých želv. Šly rovnou na mesh, je super. Ale pak jsem doma nandal na super jubilee a nějak mi na něm teď sedí nejvíc .To super Jubilee vypada hodne dobre, taky nad nim premyslim .. A asi to doplním jeste nejakym fajn kaučukem, možna Hirsch Pure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Prave sedam pred kancelari do auta a tohle mi pristalo na ruce.Ta Praha 5, to je normalne divocina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Ako vzdy PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 To super Jubilee vypada hodne dobre, taky nad nim premyslim .. A asi to doplním jeste nejakym fajn kaučukem, možna Hirsch Pure Ono s tím kaučukem to nebude žádná legrace. Trefit se do barvy není vůbec snadný. Mám na modrý želvy Hirsh Tiger. K PADI to jak takž jde, ale modrým sedí rozhodně víc. Teď jsem zkoušel všechny NATO strapy co tu mám, nějaké ty canvasy a řemeny. Hnědá kůže je dejme tomu OK, ale jak je tam modrá, tak se mi ty barvy nějak tlučou. Možná to bude lepší na denním světle. Černá mi tam nejde vůbec. Zatím u mě vede jubilee, hned za ním mesh, pak dlouho nic, origo tah a pak začínají ostatní kousky. Ale třeba objevíš něco skvělýho. Těším se na fotky, nechám se inspirovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 To super Jubilee vypada hodne dobre, taky nad nim premyslim .. A asi to doplním jeste nejakym fajn kaučukem, možna Hirsch Pure Černý Pure mám, až bude chvilka, vyzkouším.Kdybys na to spěchal, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Prischera:Snad něco najdu . Asi zkusím černý Pure, jak k nim půjde. Možná i nějaké poradně modro červené Zulu Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Černý Pure mám, až bude chvilka, vyzkouším.Kdybys na to spěchal, dej vědět.Super, pošli fotku a jak sedí na ruce , díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 A večer Zekon + Zekon... díky za parádní řemen.Sluší moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Prischera:Snad něco najdu . Asi zkusím černý Pure, jak k nim půjde. Možná i nějaké poradně modro červené ZuluČerný Pure mám, až bude chvilka, vyzkouším.Kdybys na to spěchal, dej vědět. Nějak mi teď nesedí ani černá guma, ani modro červené NATO, ale třeba se mi časem změní chutě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 No jak tak koukám, tak mesh a jubilee vedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 to rozhodně, na kůži bych to snad ani nechtěl vidět tah je tah Kluci máte srovnání s 6309 co se týče pohodlnosti ? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky