little_w Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 FUCK OFF HATER'S! Mám tyhle pilotky moc rád. Dnes po dlouhé době pohodička u kamaráda. (Pardon, off-topic) Cece, kdyz uz chces nekoho posilat do p*dele, tak to aspon delej gramaticky spravne ("haters", bez apostrofu). Jinak nevim, asi mas nejakou spatnou zkusenost, coz me mrzi... ale stejne tak me teda celkem zamrzelo, kdyz jsem si otevrel chlubirnu, a vybafne na me zrovna takovej vykrik do tmy. Ale nic ve zlym... urcite to ma nejaky duvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (Pardon, off-topic) Cece, kdyz uz chces nekoho posilat do p*dele, tak to aspon delej gramaticky spravne ("haters", bez apostrofu). Jinak nevim, asi mas nejakou spatnou zkusenost, coz me mrzi... ale stejne tak me teda celkem zamrzelo, kdyz jsem si otevrel chlubirnu, a vybafne na me zrovna takovej vykrik do tmy. Ale nic ve zlym... urcite to ma nejaky duvod. Keine stress! Každý má své problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (Pardon, off-topic) Cece, ...Díky za poučení, jsem absolutní analfabet . A důvod to má , snad se Tě to nedotklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 V pohode. Pardon. Chodim tady na forum relaxovat, tak me to vzdycky zamrzi, tot vse. Takze ne, nedotklo, nemelo proc. Ze vsech tech virtualnich pripitku jsem akorat dostal chut na pivo. Moje chyba. Jak ja vam zavidim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Poslední věc, ať to tu nazesíráme. Bylo to myšleno lehce s nadsázkou, pokud si o tom chceš podiskutovat, není problém více po SZ. Tady bych sázel spíš fotky . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jednoručky...skoro. Jsem tvrdohlavě chtěl něco dodělat, až jsem to dotáhl na krásných 16 hodin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jeseníky v létě nejsou teda úplně to pravé domácí prostředí pro tyto limitky, památeční kus rekordního sólo transpolárního přechodu Micura Óby, ale zvykly si rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 V pohode. Pardon. Chodim tady na forum relaxovat, tak me to vzdycky zamrzi, tot vse. Takze ne, nedotklo, nemelo proc. Ze vsech tech virtualnich pripitku jsem akorat dostal chut na pivo. Moje chyba. Jak ja vam zavidim! Nezáviď a přijeď. A dáme si pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Nezáviď a přijeď. A dáme si pivo. OK. Ve ctvrtek 13.10. by to slo Ale chtel jsem se domluvit s doutnikarema, ze bych si pritom i zapalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 dobré ráno, vyjímečně jsme si spolu zaběhali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Dobré ráno!Náš pán vychází ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 TissoT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Ecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Upraveno 9. září 2016 uživatelem tenge 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Od rana na cestách... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Keine stress! Každý má své problémy. Kein Stress, když už tak, bitte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Zpet ke zlatakum A kurnik uz jsem neco postnul v noci Upraveno 9. září 2016 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak na to bych nemel odvahu ! Samozrejme nic proti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky