Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

z celniho pohledu jsem si to taky rikal ale na te fotce v zrcadle to pres ruku nozky neprecnivaj. ale jak rikam.. je to na hrane  :)

17.5cm

vaham vaham..

Nápodobně. PAM560 vs. 17cm. Na fotce hrana jaxviňa, spíš za hranou, v reálu bych tomu asi šanci dal.

Každopádně je to dost lowe na blind koupi, takže vezmu "jako-PAM" v shodné velikosti, zkusim pár týdnů nositelnost v reálném provozu a podle toho to rozštípnu.

(sry za foto, mobilovka pod umělym světlem)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ako seriozne, tieto PAMy by som bral (ako jedny z mala), ale aj ja by som rozmyslal ci ich unosim, a to mam labu jak vlkodlak

Nápodobně. PAM560 vs. 17cm. Na fotce hrana jaxviňa, spíš za hranou, v reálu bych tomu asi šanci dal.

Každopádně je to dost lowe na blind koupi, takže vezmu "jako-PAM" v shodné velikosti, zkusim pár týdnů nositelnost v reálném provozu a podle toho to rozštípnu.

(sry za foto, mobilovka pod umělym světlem)

A taky resim, jestli to nerozmlatim o stul, futra apod kvuli vysce pouzdro+sklo.

Odesláno

A taky resim, jestli to nerozmlatim o stul, futra apod kvuli vysce pouzdro+sklo.

To taky. Ikdyž to já už si docela zvykl levačku protěžovat míň a dávat bacha ; jebnout vo futro se dá i Expama a nebolelo by to míň :)

Ideální by bylo pouzdro 1940, jenže to je zas bez ucha, což podle mně k Panerai prostě patří.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...