Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Líbí se mi... Jen si nemůžu pořád zvyknout na tu kožku. Tahy mi nějak sedí více.

To je spíš tím řemenem, jestli tam máš ten defaultní, tak ten je opravdu strašnej :)

Kup si něco slušnějšího a uvidíš, že se budou nosit dobře, to pouzdro je fajn :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nevím proč mě tak berou , asi proto že právě v době jejich vzniku jsem slintal nad F1 a tento nádherný monopost McLaren ve spojení TAG a porsche se mi vrylo do paměti .... to se ještě závodilo a já slintal u černobílého merkuru a naslouchal tomu řevu a sledoval boje nikiho, prosta, kekeho a dalších...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

sem zapomněl, že přes den géčka, když jsem hákoval na zahradě 

Dost dobrá momentka!

Darcek od rodicov k vcerajsej 40-tke

Gratuluju, to jsi asi nezlobil.

Líbí se mi... Jen si nemůžu pořád zvyknout na tu kožku. Tahy mi nějak sedí více.

Myslím, že jim celkem sluší mesh, zkoušel  jsi jej?

---------------------------------------------------------------------------------

Já béčka.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...