Návštěvník Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jsou naprosto super! Jen ten tah me zastak nebere... (chybi mi dalsi dirka na spone nebo pulclanek) Ale nata, remen a brzo snad i kozeny nato to resi vic nez solidne Jinak tatka prekvapil... Dojel z Prahy a hned na me rve: ,,Kuboooo, pod se na neco podivat!Asi zavidel, ze jsem si koupil moony... Já bych si nechal ušít od Zekona atd... něco takového: Jinak Martar má tady super vlákno pro inspiraci, ale asi znáš. S KidA to tam perou takovým stylem, že kvůli nim trávím víc času na chrono24, než by se mi líbilo:) : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-%C4%8Dem-m%C3%A1te-sv%C3%A9-speedmastery/page-12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Konecne neco, co jsem jeste nemel... i WC je dobre Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Znam, znam a nejakej vintage racing remen uz mam diky tomu vlaknu taky v planu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ráno venčení a docela pařák +2°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 dlubix:dobré i WC:) A to jsem Tě měl zaškatulkovanýho jako ortodoxního rolbistu:) Jsou parádní, gratuluji, ale nevěřím, že se u Tebe nějak dlouho ohřejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 dlubix:dobré i WC:) A to jsem Tě měl zaškatulkovanýho jako ortodoxního rolbistu:) Jsou parádní, gratuluji, ale nevěřím, že se u Tebe nějak dlouho ohřejí. Rolbista jsem stále, ale občas to chce něčím proložit Na furt asi nejsou, ale jsou moc pěkné a šanci určitě dostanou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Pár včerejších lyžařských Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 uz dnes byly? odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 starý Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Hodinky v lesku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jsou naprosto super! Jen ten tah me zastak nebere... (chybi mi dalsi dirka na spone nebo pulclanek) Ale nata, remen a brzo snad i kozeny nato to resi vic nez solidne Jinak tatka prekvapil... Dojel z Prahy a hned na me rve: ,,Kuboooo, pod se na neco podivat!Asi zavidel, ze jsem si koupil moony... Tata si vybral dobre. Bily ma malokdo :-) a jsou opticky vetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Elegantní klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dnes SKX :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 tož tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Konečne sa zbierkla rozrastla aj o nieco ine ako Rolex...veľka radosť z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 dneska takto Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Rolex toolwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dnes Riseman s baro smajlíkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky