Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou naprosto super! Jen ten tah me zastak nebere... (chybi mi dalsi dirka na spone nebo pulclanek) Ale nata, remen a brzo snad i kozeny nato to resi vic nez solidne :)

Jinak tatka prekvapil... Dojel z Prahy a hned na me rve: ,,Kuboooo, pod se na neco podivat!

Asi zavidel, ze jsem si koupil moony... :D

Já bych si nechal ušít od Zekona atd... něco takového:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jinak Martar má tady super vlákno pro inspiraci, ale asi znáš. S KidA to tam perou takovým stylem, že kvůli nim trávím víc času na chrono24, než by se mi líbilo:) : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-%C4%8Dem-m%C3%A1te-sv%C3%A9-speedmastery/page-12

Odesláno (upraveno)

Konecne neco, co jsem jeste nemel... i WC je dobre :)

8a8c62d1eea364c7f6d89d5b440070dc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

dlubix:

dobré i WC:) A to jsem Tě měl zaškatulkovanýho jako ortodoxního rolbistu:) Jsou parádní, gratuluji, ale nevěřím, že se u Tebe nějak dlouho ohřejí.

Odesláno

dlubix:

dobré i WC:) A to jsem Tě měl zaškatulkovanýho jako ortodoxního rolbistu:) Jsou parádní, gratuluji, ale nevěřím, že se u Tebe nějak dlouho ohřejí.

Rolbista jsem stále, ale občas to chce něčím proložit :) Na furt asi nejsou, ale jsou moc pěkné a šanci určitě dostanou...

Odesláno

Jsou naprosto super! Jen ten tah me zastak nebere... (chybi mi dalsi dirka na spone nebo pulclanek) Ale nata, remen a brzo snad i kozeny nato to resi vic nez solidne :)

Jinak tatka prekvapil... Dojel z Prahy a hned na me rve: ,,Kuboooo, pod se na neco podivat!

Asi zavidel, ze jsem si koupil moony... :D

Tata si vybral dobre. Bily ma malokdo :-) a jsou opticky vetsi

Odesláno

:photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...