Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Ty tagy Ti seknou-vypadaj super...

Ja porad seiko...ale porad me bavi ;)

Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? :)

Upraveno uživatelem Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? :)

Tu...co?! :) Tuctove su trebars Omegy bondovky, ale MM asi tazko, kandidat zavistlosti. Dokonca ani velkosti sa bat netreba...treba po nich proste skocit.

F.

Odkaz ke komentáři

Tu...co?! :) Tuctove su trebars Omegy bondovky, ale MM asi tazko, kandidat zavistlosti. Dokonca ani velkosti sa bat netreba...treba po nich proste skocit.

F.

Budiž. To bude nejspíš ta správná cesta můj Hi-Fi sluchadlový kolego :)

Odkaz ke komentáři

Popravde jsou pekny...dlouho jsem je prehlizel-jednou dokonce zkusil a druhy den prodal...ale ono to k sobe u techto hodinek nejak zapada...vadila mi absence safiru-ted je mi to jedno-to sklo ma antireflex a ty koule co pises si myslim ze jsou prave kvuli tomu sklu a antireflexu...jinak luneta a zpracovani jsou taky dobry...

Proste paradni potapky,ale bez machrindexu jako maji treba breitlingy (moje velmi oblibena znacka.. )

At jenom nekecam-tady jedna fotka :)

post-2098-0-39724700-1484466243_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...