StanoBare Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Konečne poriadna zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Ty tagy Ti seknou-vypadaj super... Ja porad seiko...ale porad me bavi Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Seiko kombinace kozena bunda + 007 vypada spravne chlapsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? Tu...co?! Tuctove su trebars Omegy bondovky, ale MM asi tazko, kandidat zavistlosti. Dokonca ani velkosti sa bat netreba...treba po nich proste skocit. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Tu...co?! Tuctove su trebars Omegy bondovky, ale MM asi tazko, kandidat zavistlosti. Dokonca ani velkosti sa bat netreba...treba po nich proste skocit. F. Budiž. To bude nejspíš ta správná cesta můj Hi-Fi sluchadlový kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Zdravim zpet z NY. Cesta byla az nudna. Tak jsem hned vyrazil do sve oblibene na burger a Guiness Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Fullgoldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Krása nevídaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? Popravde jsou pekny...dlouho jsem je prehlizel-jednou dokonce zkusil a druhy den prodal...ale ono to k sobe u techto hodinek nejak zapada...vadila mi absence safiru-ted je mi to jedno-to sklo ma antireflex a ty koule co pises si myslim ze jsou prave kvuli tomu sklu a antireflexu...jinak luneta a zpracovani jsou taky dobry...Proste paradni potapky,ale bez machrindexu jako maji treba breitlingy (moje velmi oblibena znacka.. )At jenom nekecam-tady jedna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alda73 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Pořád si zvykám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Pořád si zvykám ... zajimavej kus:) koukam ze sbirka se ti zdarne rozrusta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Double Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 zajimavej kus:) koukam ze sbirka se ti zdarne rozrusta:) A kdo mě říkal že u jedněch nezůstanu ?? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 kdo by to byl rekl ze jsou tak skvele ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) dabl Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 A kdo mě říkal že u jedněch nezůstanu ?? :-) to si teda vubec nepamatuju:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Těžká nedělní snídaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky