StanoBare Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Konečne poriadna zima. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toom Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Ty tagy Ti seknou-vypadaj super... Ja porad seiko...ale porad me bavi Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Toom
ARMAN Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Seiko kombinace kozena bunda + 007 vypada spravne chlapsky
F.B. Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? Tu...co?! Tuctove su trebars Omegy bondovky, ale MM asi tazko, kandidat zavistlosti. Dokonca ani velkosti sa bat netreba...treba po nich proste skocit. F.
Toom Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Tu...co?! Tuctove su trebars Omegy bondovky, ale MM asi tazko, kandidat zavistlosti. Dokonca ani velkosti sa bat netreba...treba po nich proste skocit. F. Budiž. To bude nejspíš ta správná cesta můj Hi-Fi sluchadlový kolego
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Zdravim zpet z NY. Cesta byla az nudna. Tak jsem hned vyrazil do sve oblibene na burger a Guiness
People Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Fullgoldy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Ty Marinemastery na tvejch fotkách maj sakra koule. Všude jinde vč. katalogu vypadaj jako tuctový potápky. Tak jak to teda je? Popravde jsou pekny...dlouho jsem je prehlizel-jednou dokonce zkusil a druhy den prodal...ale ono to k sobe u techto hodinek nejak zapada...vadila mi absence safiru-ted je mi to jedno-to sklo ma antireflex a ty koule co pises si myslim ze jsou prave kvuli tomu sklu a antireflexu...jinak luneta a zpracovani jsou taky dobry...Proste paradni potapky,ale bez machrindexu jako maji treba breitlingy (moje velmi oblibena znacka.. )At jenom nekecam-tady jedna fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Pořád si zvykám ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Pořád si zvykám ... zajimavej kus:) koukam ze sbirka se ti zdarne rozrusta:)
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Double Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem Kid_A
kartagos Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 zajimavej kus:) koukam ze sbirka se ti zdarne rozrusta:) A kdo mě říkal že u jedněch nezůstanu ?? :-)
farkyostrava Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 kdo by to byl rekl ze jsou tak skvele ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) dabl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem farkyostrava
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 A kdo mě říkal že u jedněch nezůstanu ?? :-) to si teda vubec nepamatuju:-)))
Doporučené příspěvky