Quido Morava Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Jirko, jsou to potápky, ve sprše by do nich opravdu nemělo natéct to bude zvyk ;-)
Dantechno Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 To nejsou divery - ty maj dve korunky...
funf5 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 To nejsou divery - ty maj dve korunky... ?? Tak to jsem mimo, měl jsem nějak v hlavě, že má divery... No nic, on to rozdýchá
gougy Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 tool watche, co jinyho Dyť nevíš kolikátého je (vono je to stejně jedno...)
sibirnaya Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) beztak jenom zavidis btw, sem v praci, nezajima me, kolikatyho je, ale kdy uz to dnesni utrpeni skonci Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem sibirnaya
Micey Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) Já taky tool watche:) EDIT: Lepší fotka Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem Micey
gougy Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 beztak jenom zavidis btw, sem v praci, nezajima me, kolikatyho je, ale kdy uz to dnesni utrpeni skonci Tak za trest pro Tebe - je jedno kolikátýho, ale teprve ÚTERÝ - konec v nedohlednu :DD Bych Ti to poslal fotkou zápěstí, ale nemám kabel na propojení s mobilem..
Horhe Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) ?? Tak to jsem mimo, měl jsem nějak v hlavě, že má divery... No nic, on to rozdýchá Já nemám jedny hodinky s dvěma korunkama, já mám dvoje s jednou Ty divery jsem sháněl a nesehnal. Ale i tak to má WR 100m, takže do sprchy by v klidu mohly, ale je mi to nepříjemný a nerad bych štrejchnul o kachličky. Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem Horhe
StanoBare Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 keď človek nemôže von a pritom je tak krásne slnečno, pomôžu aspoň antireflexné prasiatka.
instant Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Já nemám jedny hodinky s dvěma korunkama, já mám dvoje s jednou Ty divery jsem sháněl a nesehnal. Ale i tak to má WR 100m, takže do sprchy by v klidu mohly, ale je mi to nepříjemný a nerad bych štrejchnul o kachličky. Tak to je fakt, kachlicku menit nie je sranda :-)
Horhe Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Tak to je fakt, kachlicku menit nie je sranda :-) No právě
instant Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 ...mala napoveda - maju veselo cez obvyklych 46mm..
Horhe Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) Chronoswiss to nebude, na to to má úplně jiný nožky. Hanhart?na HaHa to má zas divnou korunku..nechám se podat Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem Horhe
fermuello Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) radšej nič Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem fermuello
instant Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 ked ja mam na tie vojenske rimejky slabost.. remen ignorujte, ten sikmooky clovek to s tym predaval, toto je po vybaleni z krabice
Horhe Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 ked ja mam na tie vojenske rimejky slabost.. remen ignorujte, ten sikmooky clovek to s tym predaval, toto je po vybaleni z krabice Aha, tak nic. Každopádně by mě zajímalo, proč je ten cifr tak blbě natočenej. Použitelný to je snad jenom když se přitahuju na hrazdě, nebo mě někdo spoutanýho za ruce namáčí do močůfky.
Doporučené příspěvky