Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tahle limitka mě fakt baví, parádně se nosí :) v reálu skvělé

Jak mě na fotkách moc nezaujaly, tak naživo vypadají fakt dobře :) , i na takové velké pracce  :cool02:

Kromě těhle krasavic jsem dneska viděl,naživo i vyzkoušel taky Speedy Tuesday od štastnějšího majitele, který je už má. A nejsou vůbec špatný  :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Podzim na zahradě...

(... normálně takhle hodinky nenosím, ale tady to jinak všechno vyfotit nešlo :) )

attachicon.gifvulcain podzim na zahrade.jpg

Nádherná záležitost

Včera byly s kávou O&W, dneska 65. Na ruce také celý den a nejen tenhle. Od té doby co je mám, se vyloženě nutím nosit jiné hodinky. Ztracený případ.

attachicon.gifIMG_9010.jpg

Taky jsou fakt moc podařený!

Klidně sem per víc fotek. :)

Tak tahle limitka mě fakt baví, parádně se nosí :) v reálu skvělé

A je to tady. Gratulace!

Jsou výborný.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

mas recht, hold, clovek se nejlepe uci na vlastnich chybach ;-)

s peclivosti sobe vlastni a bezbrehou laskou jsem jim jeste pohladil pouzdro a vykoupal je v bilinkove lazni. za to se mi odmenily ladnymi tvary lahodicimi memu prisnemu a nekompromisnimu oku. velmi pravdepodobne si tak vydobili dozivotni misto v me hodinkove staji ;-)

Odesláno

mas recht, hold, clovek se nejlepe uci na vlastnich chybach ;-)

s peclivosti sobe vlastni a bezbrehou laskou jsem jim jeste pohladil pouzdro a vykoupal je v bilinkove lazni. za to se mi odmenily ladnymi tvary lahodicimi memu prisnemu a nekompromisnimu oku. velmi pravdepodobne si tak vydobili dozivotni misto v me hodinkove staji ;-)

hodinky pěkné, jen ta čeština

hold-holt

vydobili- vydobyli

sám nepíšu správně, ale aspoň ty hrubky ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...