Michal444 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Aj dnes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Modré hodinky = paráda!Díky. Dúfam, že si ich zamilujem aspoň tak ako MM300, za ktorými mi je smutno. Avšak zatiaľ doporučujem majiteľom MM300: NEPREDÁVAŤ!!!
huhu4d Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Sleduju dlouhodobě, a až na rolex faux pas, bych ponosil všechny tvoje kousky :-D
Ondrej71 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Aj dnes...FajneKto Ti robil remeň?
tommas4 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Nic. Prostě hodinkově vyhořelej. Ale jako čumím do hodinkovnice a žádný si nedovedu představit dnes na ruce. Tak že by to spravily Vánoce?
Michal444 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 FajneKto Ti robil remeň? Dik, No jeden miestny taliansky neznamy majster Rasto /RC3/
Ondra 2.0 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Nic. Prostě hodinkově vyhořelej. Ale jako čumím do hodinkovnice a žádný si nedovedu představit dnes na ruce.Taky jsem mel obdobi bez hodinek a je to fajn ocista. Nicmene dobri holubi se proste vraceji
Micey Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Zahradní Lolex. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JamesLurk Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Dnes na chvilku a zase sundat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem JamesLurk
JamesLurk Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Ještě jedny a už stačí, jsem ještě mladej. : )) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondra 2.0 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Ještě jedny a už stačí, jsem ještě mladej. : ))Nadhera!
cortes1990 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 zelene primky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Čas obeda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Speedy Tuesday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem Kid_A
RobertPlant Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Já dnes takto! Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky