Liqid Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Napadl první sníh a přišel nový strap, tak jsem to musel prubnout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kvartus Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Chrona na jediný den... už jsou u kamaráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Na novým zrničovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 PO ve snehu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Na novým zrničovi. club.jpg krasa!
martar Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Takový to předvánoční domácí nošení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nicolas02 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Jako vždy když jsem v práci tak i dnes Citizen... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 ORSDVRSSXTFV Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 ...ty daytony výše jsou krásný .. za ty by člověk měnil ..To věřím :-)
shewcza Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 blackhead: to jsou fakt krásný hodinky, škoda že jich je tak málo a že jsou tak drahý
ave1112 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 ave1112: krásný fotky! Dakujem;-) no vzdy je co zlepsovat :-)
Martin JJJ Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Večerní relax s DC a jutubkem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 gratulacia, aj me sa zacinaju pacit cim dalej, tym viac, su paradne, ale stale ma odradza ten coaxial Proč? Coax 2500d je na rozdíl od předchozích generací spolehlivej. A pořád je zbytek normální ETA, takže se to dá servisovat i mimo Omegu. je to můj úplně první příspěvek na těhle stránkách, tak mě omluvte pokud to bude nějak špatně prezentováno. Chtěl bych se ale zeptat na luminescenci na téhle fotce. Já ty neroscopy mám taky, ale zdaleka takhle v noci nezáří, spíš vůbec nezáří. Tohle mě fakt překvapuje, nenapadá někoho jak tu luminescenci nějak "oživit" ? Moc dík za reakci Lumi na fotkách je hodně zavádějící, prodloužením času, případně vytažením jasů se dají dělat kouzla. Takže tím bych se nenechal splést. Nicméně některé hodinky opravdu svítí velmi slušně. Z levnějších je to třeba Seiko. Bohužel vylepšit lumi na stávajích hodinkách v podstatě nejde. Dá se teoreticky nanést nová vrstva na ručky, ale byl by pak rozdíl oproti ciferníku. A myslím, že je to naprosto nerentabilní. Jinak abych nebyl OT, já dneska SMPc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin JJJ Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Nebo raději na večer knihu.....? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky