Harwey Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Kid: no ale nech sa paci aky pekny vypis z archivu, pochval sa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 No date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) člověku musí bejt skoro líto rozlomit tu pečeť To se neláme, jde to rozdělat i méně sadisticky... Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Spacematic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Ja dnes stare Saint Honore:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 To se neláme, jde to rozdělat i méně sadisticky... Zase jsem o něco chytřejší Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Doba bronzová nastala i u mě Pekny, ozvi se mi ohledne tropicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Doba bronzová nastala i u měPěknýý! konečně, co? po jak dlouhý době? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Po prašné cestě cyklistická sezóna zahájena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Nejnovější Vostok Amphibia SE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Pekny, ozvi se mi ohledne tropicu. Už píšu mail Pěknýý! konečně, co? po jak dlouhý době? Po víc jak 10ti měsících se ke mně konečně dostaly, holt celou dobu nikdo neměl cestu ze Zélandu, ale kdo si počká, ten se dočká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Odpoledne první úlovek z eBaye: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Odpoledne první úlovek z eBaye:Jde tam i 24H, nebo je předvoleno jen toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Odpoledne první úlovek z eBaye: . Vojto ty jsi lovec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 To ne. Hodinky mají jen 12 hodinový režim. Ale při nařizování jsem narazil na jiný problém. Normálně se prostředním zapuštěným tlačítkem nastavují vteřiny, minuty, hodiny, potom měsíc, den v měsíci, den v týdnu a pak... Pak všechny údaje z displeje zmizí a na místě vteřin začne blikat nula. Horním tlačítkem se dá po nule nastavit jednička, dvojka nebo trojka. Číslice mimo nulu nebliká. Po opětovném stisknutí horního tlačítka se tam zase vrátí blikající nula. Toto nastavení nemá na ostatní údaje žádný vliv. Prostě záhada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Co to je Jirko?Nějaký výpis z archivu? Co to? člověku musí bejt skoro líto rozlomit tu pečeť Kid: no ale nech sa paci aky pekny vypis z archivu, pochval sa:) To se neláme, jde to rozdělat i méně sadisticky... kolegove, ty z vas, co cekali nejakou pre-moon speedy lahudku, asi trochu zklamu. Ale pre-moon kousek to rozhodne je. Vanoce 1923:-) P.s. samozrejme, pecet nelamat:-)) Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 To ne. Hodinky mají jen 12 hodinový režim. Ale při nařizování jsem narazil na jiný problém. Normálně se prostředním zapuštěným tlačítkem nastavují vteřiny, minuty, hodiny, potom měsíc, den v měsíci, den v týdnu a pak... Pak všechny údaje z displeje zmizí a na místě vteřin začne blikat nula. Horním tlačítkem se dá po nule nastavit jednička, dvojka nebo trojka. Číslice mimo nulu nebliká. Po opětovném stisknutí horního tlačítka se tam zase vrátí blikající nula. Toto nastavení nemá na ostatní údaje žádný vliv. Prostě záhada.Tak zde poradit neumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Krasa Kide, to tie kapsace posuva o hodne vyssie, gratulacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky