Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dnes na zbrusu novém řemenu od Ondry.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na čtyři týdny cestujícím ze Slovenska do Alžírska vintage ammo od jankoxxx. To žluté prošití je asi úlet a půjde to do bílé... Do města a městské části, kde jsem, dorazil už 8.5., do hotelu 21.5., dnes ke mě :suicide_anim: Afrika a speciálně Alžírsko potřebuje na vše hooooodně času...

Odkaz ke komentáři

Co je to na pravé straně? Expert level rubikova kostka?

JOP, je to taka zabavka na dlhe vecery skuskoveho obdobia :) ( mam samozrejme aj mensie verzie 3x3x3, 4, 5, 6, ale tie moc rychlo postavim.. toto je tak robota na 1 hodinu )

predavaju sa aj 9x9x9 a najvacsia vyrobena ma

problem akurat je, ze 9na stoji okolo 120$ a 11 cez 200$. Ale raz si ju kupim :D

a aby som nebol uplne Off Topic, tak z dnesneho dna mam splnenu jednu stvrtinu ucenia a behanie :) ( nie, nebehal som s hodinkami.. dnes :D )

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Na čtyři týdny cestujícím ze Slovenska do Alžírska vintage ammo od jankoxxx. To žluté prošití je asi úlet a půjde to do bílé... Do města a městské části, kde jsem, dorazil už 8.5., do hotelu 21.5., dnes ke mě :suicide_anim: Afrika a speciálně Alžírsko potřebuje na vše hooooodně času...

Víš jak to je, my máme hodinky, oni mají čas.

Já dnes tyto:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...