Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

:smile_anim:

Ten obklad mi byl povědomej! A ktěm PAM krásně ladí! Viděls lvíčata?

Viděl! Super....! A dokonce i s jejich mamkou a taťkou, kterej už měl na mamku zase chuť... :oneeyed02:

Tam pracuješ? To jsem měl vědět....mohl jsi mě k nim pustit do klece. Když mám cibule ve lví barvě, určitě by mi nic neudělali... :gunsmilie:

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

Cyril: Ladíš skvěle! :)

Už funguje ten novej vchod?

Díky. Jo, nový vchod funguje. Odbavení bylo super rychlý i když si před námi kupoval vstupenky celý autobus. Ať nejsem offtopic. Dnes pracovní dvěpade na NATO Rios...Jdeme šroubovat Defíka. :D Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

:smile_anim: Viděl! Super....! A dokonce i s jejich mamkou a taťkou, kterej už měl na mamku zase chuť... :oneeyed02: Tam pracuješ? To jsem měl vědět....mohl jsi mě k nim pustit do klece. Když mám cibule ve lví barvě, určitě by mi nic neudělali... :gunsmilie:

Jj, pracuju. Kdybych věděl, že tam budeš a ještě k tomu s takovejma cibulema, šel bys ke lvům, i kdybys nechtěl. Ty PAM by z tebe určitě zbyly... :thumbsup_anim:

Díky. Jo, nový vchod funguje. Odbavení bylo super rychlý i když si před námi kupoval vstupenky celý autobus.

To rád slyším, ten barák mám na starosti, tak jsem rád za pozitivní odezvy... i když je pořád co zlepšovat...

A abych taky nebyl o.t., tak Sinn.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odesláno

V pátek jsem je sundal,dneska nasadil a furt šli

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...