sect Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Včéra z večera...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zibarek Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Dnes jsem vzal na večerní procházku tyhle krásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 382...návštěva ZOO Ten obklad mi byl povědomej! A ktěm PAM krásně ladí! Viděls lvíčata?
Cyril Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Ten obklad mi byl povědomej! A ktěm PAM krásně ladí! Viděls lvíčata? Viděl! Super....! A dokonce i s jejich mamkou a taťkou, kterej už měl na mamku zase chuť... Tam pracuješ? To jsem měl vědět....mohl jsi mě k nim pustit do klece. Když mám cibule ve lví barvě, určitě by mi nic neudělali... Upraveno 10. června 2012 uživatelem Cyril
Potkan Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Cyril: Ladíš skvěle! Už funguje ten novej vchod?
Cyril Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 (upraveno) Cyril: Ladíš skvěle! Už funguje ten novej vchod? Díky. Jo, nový vchod funguje. Odbavení bylo super rychlý i když si před námi kupoval vstupenky celý autobus. Ať nejsem offtopic. Dnes pracovní dvěpade na NATO Rios...Jdeme šroubovat Defíka. Upraveno 11. června 2012 uživatelem Cyril
VintageLover Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Trošku starší fotka, ale jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pikec Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Dnes moje pracovní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Dnes toto Sent from my iPad using Tapatalk HD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ensi Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Leštěnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 115200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 (upraveno) Viděl! Super....! A dokonce i s jejich mamkou a taťkou, kterej už měl na mamku zase chuť... Tam pracuješ? To jsem měl vědět....mohl jsi mě k nim pustit do klece. Když mám cibule ve lví barvě, určitě by mi nic neudělali... Jj, pracuju. Kdybych věděl, že tam budeš a ještě k tomu s takovejma cibulema, šel bys ke lvům, i kdybys nechtěl. Ty PAM by z tebe určitě zbyly... Díky. Jo, nový vchod funguje. Odbavení bylo super rychlý i když si před námi kupoval vstupenky celý autobus. To rád slyším, ten barák mám na starosti, tak jsem rád za pozitivní odezvy... i když je pořád co zlepšovat... A abych taky nebyl o.t., tak Sinn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. června 2012 uživatelem Ohm-Aztec
Miroslav 2 Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Sea Viper.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 V pátek jsem je sundal,dneska nasadil a furt šli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zibarek Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Foto sice včerejší, ale večer to byl pěknej. Jinak na ruce pořád to samé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zibarek Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Porád to samé Nečekal bych to, ale na Natu jim to sekne.
Juraj11 Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Nečekal bych to, ale na Natu jim to sekne. měl jsem z toho strach,ale opravdu na něm vypadají dobře
Doporučené příspěvky