OndraTce Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Gratuluju! Vypadají dobře.---Já dnes decentně.Screenshot_2019-04-03-20-44-14-696_com.miui.gallery.pngDíky! No v reálu dobře vypadají. Ale samou radostí jsem je po rozbalení, koukám, pěkně zapatlal a pak definitivně dorazil při focení. Saudek už ze mě nejspíš nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Jedna zapadofka... kde mas yachty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 kde mas yachty? v krabici. zitra jdou na ruku, pac tyto musi do servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 v krabici. zitra jdou na ruku, pac tyto musi do servisu A víš že ti moc nejde když máš víc jak jedny...Ti je ze servisu už vyzvednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 A víš že ti moc nejde když máš víc jak jedny...Ti je ze servisu už vyzvednu V tomto pripade udelam vyjimku - tohle prece nemuzu pustit, uznej... navic jsou v puvodnim stavu, ani pouzdro ani tah/spona nejsou brouseny... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Po dlouhe dobe moje jedny z prvnich zde na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Iztapa - nadhera, tak to ma bejt Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Mrknu a vidím co by se mi líbilo... Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Měly bejt modrý. Místo toho jsou modrý, tyrkysový, malachitový, černý...a ještě kombinujou barvy lunety a cifru. Navíc se na cifru honí světlo a mění odstín části cifru. IMG_20190403_191231.jpg Tak ty Mida vypadaj sakra dobre.. Nejaka novinka nebo uz starsi model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tak ty Mida vypadaj sakra dobre.. Nejaka novinka nebo uz starsi model? U nás žhavá novinka, jsem jeden z prvních od našeho ad, jinak lonský představeni na Baselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Pracovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Bavia ma Odoslané z SM-A320FL pomocou TapatalkuSuprer su. Kolko maju priemer puzdra? 38,5 mm? Ja na ruke opat Wardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Suprer su. Kolko maju priemer puzdra? 38,5 mm? Ja na ruke opat Wardy. Wardy_1.jpgAno. Su to tie s priemerom 38,5 mm. Na moje zapastie akurat Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Na služební cestě Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Steiny mi boli velke (42mm), tieto mi sedia jak rit na serbel (40mm). Nie su moc fotogenicke, no za svoju cenu su to cena/kvalita/spracovanie celkom fajn hodinky.A kedze predloha stale v nedohladne, tak jedine hommage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Suprer su. Kolko maju priemer puzdra? 38,5 mm? Ja na ruke opat Wardy. Wardy_1.jpgJedny z nejpovedenějších Wardů. Jsem rád, že jich je tu více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 WG vs PG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 2531.80 v origo stavu ve full setu z roku narozeni?Splneno Jeste maji tritium a luneta ma jen 60 kliku misto klasickych 120... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Airking, 34mm, stribrny cifernik a modre indexy... Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky