StefanM Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Kdyz byly dobry pro Bonda-pro me jsou asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ani pes se nemůže dívat na Exp na bund řemenu,... To je zlej sen :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Orient v oriente. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Klasicky bronzový víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Výlet ve skoro rodné domovině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Vítej "doma" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Vítej "doma"Už jsem se vrátil "domů" do Prahy. Každopádně dneska to bylo poprvý co jsem se podíval dovnitř toho sloupu...i s průvodcem. Zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 chill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 (upraveno) Jinak skvělá fotka. Nevím jestli jsi měl možnost, ale skvělá je prohlídka Arcidiecezniho muzea a podzemí Upraveno 21. července 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 (upraveno) Jinak skvělá fotka. Nevím jestli jsi měl možnost, ale skvělá je prohlídka Arcidiecezniho muzea a podzemíStavovali jsme se jen v dómu a kryptě. Nebyl moc čas a jak pršelo tak ani nálada. Zkusím příště, občas tam ještě jezdím za rodinou tak příležitostí bude ještě dost. Upraveno 21. července 2019 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ten long pod tebou je tvůj, nebo to tam máš jen jako dekoraci? chill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Tour de France Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Tu nemohu se vynadívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Tu nemohu se vynadívat Ty jsou dobrý, pak je od tebe koupím )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ty jsou dobrý, pak je od tebe koupím )) Poslední dny si říkám, že je blbost prodávat. Tím spíš tyhle levnější. Takhle jsem 2x prodal oranž monstra a chtěl bych je znova. Marně jsem je z kolegy mámil zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Poslední dny si říkám, že je blbost prodávat. Tím spíš tyhle levnější. Takhle jsem 2x prodal oranž monstra a chtěl bych je znova. Marně jsem je z kolegy mámil zpět Si nevybereš, blbost je kupovat, prodávat i hromadit. Ve výsledku je to jenom o tom najít nejakej balanc, užívat si chvilky radosti a doufat v nějakej chronoklid - ať je to s jedním kouskem, více a nebo třeba se žádným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Vecerne slnko im pristane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Si nevybereš, blbost je kupovat, prodávat i hromadit. Ve výsledku je to jenom o tom najít nejakej balanc, užívat si chvilky radosti a doufat v nějakej chronoklid - ať je to s jedním kouskem, více a nebo třeba se žádným. Balanc s jedněma orientama byl, než jsem našel tohle fórum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Easy jako svina;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky