honza71 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 (upraveno) dneska toho bylo spousta, ale tyhle me fakt oslovily Zitra ma pro me do kramu dorazit tah + dva remeny, tak uz nemuzu dospat Upraveno 20. října 2019 uživatelem honza71
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 dneska toho bylo spousta, ale tyhle me fakt oslovilyTy GP vypadají opravdu skvele, jen se zeptam, co ta korunka..? Neni moc velka, z fotek na me pusobi trochu tezkopadne a dost me jako by ruší celkový dojem hodinek.. jinak nadherny!
dawe009 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Moretti, docela pitelný italský pivo..letos jsem ho vypil heltolitr v Toskánsku. Jeho objevením jsem zjistil, že už mi v Itálii nechybí vůbec nic a mohl bych se tam z fleku přesunout.
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Tak jako Moretti je takova zaruka trichu upravenyho europivka, ale jde to;-) me tady hrozne chutna Inchusa ze sardinie, ale tady na Sicilii zatim nenarazil;-( jinak naprostej souhlas... Italie jako final destinacioni si dokazu taky predstavit, nekde kousek na ligursky nebo toskansko;-)
jenik77 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 A v modré ještě větší pecka, za mě nej hodinky na SEWu. Na modré jsem se taky díval, moc pěkné, ale bál bych se, že se omrzí. Ty černé, či co to je:-) se mi líbily nejvíc. :DjZitra ma pro me do kramu dorazit tah + dva remeny, tak uz nemuzu dospat Přeju ti to, jsou fakt krásné!! Ty GP vypadají opravdu skvele, jen se zeptam, co ta korunka..? Neni moc velka, z fotek na me pusobi trochu tezkopadne a dost me jako by ruší celkový dojem hodinek.. jinak nadherny! Korunka je opravdu velká, ale naživo mě nijak nerušila. Je šroubovací, 100m, pohoda.
honza71 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Moretti je fajn, Laureato je fajn, GP jako znacka je fajn, zivot je fajn. Jeste to tak psat z plaze na Sardinii a ne z lavicky na hristi ve Strednich Cechach
dawe009 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Tak jako Moretti je takova zaruka trichu upravenyho europivka, ale jde to;-) me tady hrozne chutna Inchusa ze sardinie, ale tady na Sicilii zatim nenarazil;-( jinak naprostej souhlas... Italie jako final destinacioni si dokazu taky predstavit, nekde kousek na ligursky nebo toskansko;-)No joo vlastně, Inchusa..pletu to. Moretti je fajn na pláž, Inchusa na chuť.
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 No vidis a ty sis jeste dopral tu non filtrovanou;-) tak jako tak inchusa je z velkejch pif nejlepsi... ale poslednich par let v IT pozoruju piva z malejch pivovarku a restauraci s vlastni vyrobou a ty piva vubec nejsou spatny, to me bavi. Porad stoji 5? ale je to dobry a tak to neboli, jako hnusnej dreher v nevyplachlejch trubkach za stejny prachy...
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Moretti je fajn, Laureato je fajn, GP jako znacka je fajn, zivot je fajn. Jeste to tak psat z plaze na Sardinii a ne z lavicky na hristi ve Strednich Cechach IMG_20191020_150520.jpgTak to je super, hlavne ze je zivot fajn, to je to nejdulezitejsi prece a jestli je to ve strednich cechach nebo na par dnu v itošce je jedno;-)
honza71 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Tak to je super, hlavne ze je zivot fajn, to je to nejdulezitejsi prece a jestli je to ve strednich cechach nebo na par dnu v itošce je jedno;-)Mas recht! Jen mi ta Italie, kterou mam fakt rad, na par minut chybela
Doporučené příspěvky