Radek Cigi Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Tak Oris je tu z další LE o 2000 ks - tentokráte zelené ve velikosti 43,5 mm! Ta zelená se zvolenou formou kruhového kalendáře - paráda! Hangang - letmo jsem postřehl, že by mělo jít o korejskou řeku. Všelijaké limitky dělá spousta výrobců, takže mě Oris vůbec nepobuřuje, naopak. A je to moje srdcovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 10. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 s další, néé z další... Omlouvám se za překlep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Dalsie zalesacke chrona...:) Tej zelenej je az moc si myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Ta řeka je pořádnej macek. V tomhle efektu se mi víc líbí modrá. Tak jsem se díval na různé fotky jedné části řeky. Někde je do zelena, někde domodra. Na hodinkách mi vadí vteřinovka. Třeba je hezky provedená, ale k ničemu. Datumka. Snad je v reálu rychleji vyhledatelný údaj data než na obrázcích. To by mi taky vadilo. Závěr. Můj největší favorit je stále Big Day-Date, jen je udělat i v jiné barevné variaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Podľa mňa to už trochu prehnali. Hlavne sekundovka narvaná až na kalendár. Ale Oris je podľa všetkého aktuálne dosť aktívny v Ázii, domácim také blbosti vadiť nebudú. Skôr naopak, nech je to efektné. Mimochodom, robia ešte aj nejaké sériové modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Ta sekundovka je spíš jen indikátor chodu. Centrální sekunda mi chybí. A místo Aquis bych napsal Lovu zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Som velky fanboy ORIS( Sam som majitelom Aquisiek a Divers65), ale toto je preplacane dost. Prave na rade Aquis sa mi vzdy pacil hlavne cisty ciselnik a farbicky. Ano a sekundovka je nepouzitelna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 V 22. 8. 2020 v 8:20, galos napsal: Som velky fanboy ORIS( Sam som majitelom Aquisiek a Divers65), ale toto je preplacane dost. Prave na rade Aquis sa mi vzdy pacil hlavne cisty ciselnik a farbicky. Ano a sekundovka je nepouzitelna.. je to o vkusu.. mě se líběj moc.. váhal sem mezi těmito a klasickými zelenými aquisy, nakonec rozhodla cena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareksx1 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 V 13. 11. 2020 v 22:49, cavar21 napsal: je to o vkusu.. mě se líběj moc.. váhal sem mezi těmito a klasickými zelenými aquisy, nakonec rozhodla cena.. Mohu se zeptat na Vaše názory,jaký je rozdíl mezi Oris-aquis v ceně cca 45000 a Prim sport 2020 v ceně cca 75000?Jde mi o to,jestli je ten strojek v Primkách kvalitnější,nebo je to na podobné úrovni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 krásný.. to je barvička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 10. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Souhlas, ta zelená na limitce Hangang je hezčí a k tomu komplikovanějšímu cifru se perfektně hodí. Kdo by chtěl jedovatější zelenou - tak je tady ještě limitovaná edice Payoon s kalibrem 400 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se