Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za odkaz, se bude hodit v budoucnu. Ten tah je moc hezký, mít černý hodinky, tak o něm silně uvažuju, z mých fotek to asi není vidět, ale pouzdra barvu bych nazval grafitovou (prostě tmavě šedá :D). No pokud nenajdu nic podobného originálnímu řemínku s černýma přezkama, tak tam frknu černo červenej :D Na moto jsem taky frknul velkej hranatej červenej kufr, tak to bude ladit.

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Děkuju, dělají velkou radost ^.^

Jo telefon ty barvy pěkne do***al, červená taková mdlá, luneta vypadá světlejší než pouzdro, přitom ta je zrovna černá :

• po 3 týdnech...
Odesláno

Cau Hadi, uz jsem v tom taky🪱😜

IMG_20250920_092839750.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dnes dressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss🐍.

IMG_3597.jpeg

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • Like 2
  • Dát hlas 1
  • po měsíci...
Odesláno

Je normální, že sklo na dýnku vystupuje a neni zároveň? Když utáhnu hodinky, aby mi nelítaly na ruce, třeba při sportu, tak je to celkem nepříjemné, mužů řešit originálním nato náramkem, spíš by mě zajímalo, zda je to u Seika normální, nebo bych to měl nějak řešit. Na fotce je to vidět, není to na pořezání, ale hrana o kterou se lze poškrábat to je.

image.thumb.jpeg.9553511703db867ff8c58aa8c0cec6f4.jpeg

Odesláno

To ti teda děkuju😀

Do teď jsem to nevnímal, ale sklíčko na mých 5kx také vystupuje - malinko asi 1/10 mm. Při nošení o tom vůbec nevím.

• Díky 1
Odesláno

@Jerryl děkuju za uklidnění, že to tak Seiko dělá a omlouvám se za nemožnost odvidět to :D

Jo netrčí to nějak moc, ale obtisknout se to do ruky umí a na volno mě to právě hranou skla dráždí kůži, buď si budu muset zvyknout nosit aby nelítaly nebo se vrátím k NATO řemínku.

Odesláno

Tak nevim, já to teda necejtim - nerozeznam, jestli mam na ruce plný dýnko s nějakými písmenky nebo dýnko s průhledem u nějž vystupuje sklíčko tak o tu " 1/10 mm", jak napsal @Jerryl A jinak vystupují mi takhle sklíčka jak na Seiko SNZG, tak třeba na Certina DS-1 nebo Timexech - všude stejný. No, možná to chce neutahovat hodinky tak, až se Ti odkrvuje ruka :D

Odesláno (upraveno)

Kouknul jsem cvičně na Aliexpres a dýnka tam mají za pár korun, ale…..

ale vrtalo mi hlavou, jak to, že nabízejí stejný dýnko pro SKX i SRPD (5kx) když jsou jiný (mají jinak řešené těsnění).

Tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem je prohodit.

Závit je stejný, ale jeho výška je různá, takže to asi bude dělat neplechu s plastovejma vymezovacíma kroužkama kolem strojku. Bud’ dýnko nepůjde dotáhnout nebo tam bude vůle a strojek bude kvedlat.

U výměny prosklenýho dýnka z 5kx na SKX je to doměnka, protože jsem ho nedotahoval, jelikož bych musel sundat z dýnka těsnění, které jsem si nechtěl vytahat

IMG_1733.thumb.jpeg.27ad9a8290a35b503362d1502430a429.jpeg

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno (upraveno)
před 26 minutami, Jerryl napsal:

Je to tak. Pokud chces menit dynko u 5kx, musis vymenit i ten plast kolem strojku. Na YT se tomu nekdo venoval.

Upraveno uživatelem callmelater

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...