Zdenek1307 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak už je má někdo na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já, jsou skvělý Upraveno 18. září 2021 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Nějak nepobírám tu datumovku. Jsou to potápky a ještě 38mm, tak by snad mohla být víc vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Dnes zazvonil postar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Jojo ... jsou dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Jak je n tom prosim lumi?... v porovnani s nejakym standardom, trebars Seiko... premyslam o nich v zelenej. Mam 43 v moderj a tam ta lumi teda nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 V porovnani so Seiko SKX009 je to popravde dost bieda, ale nemal som zatial problem celu noc odcitat cas a to som ich nijako specialne nenasvecoval . Na Seiko sa lumi na tychto konkretnych Certinach proste nechyta. Inak rucicky svietia vyraznejsie ako indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Ano rucky svietia viac nez indexy, to je dalsia vec co ma na 43 stve.... mozno este viac nez celkovo slabsia svietivost. Aj s uvedenymi nedostatkami je to ale myslim v sucasnej dobe siroko daleko najviac muziky/penazi (pokial nebudeme pocitat mikrobrandy kde by sa asi par konkurentov naslo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumovnik Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 V 25. 9. 2020 v 16:22, Marty89 napsal: Tak ty bych bral hned, ale těch 38mm to zabíjí. Ach jo. Tak teď je začali dělat v 43mm jako model C032.607.11.xxx.xx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 38mm je málo a 43mm je moc. 40mm verze by byla ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Ako komu, mne sadnu ako rit na serbel. Nosia sa mi ako 39.5 Aquisy a Alpinisty. Nepridu mi mensie, skor naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 A dneska jsem si je koupil. Fakt sedí dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Tak už je mám také, ale v zelené barvě a chci se zeptat, otáčení lunety jde fakt velmi ztuha, je to normální? (jsem asi rozcapenej ze Submarinerů a Pelagosů, kde je to jako pohlazení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Nejake momentky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 7 hodinami, kroupek napsal: Tak už je mám také, ale v zelené barvě a chci se zeptat, otáčení lunety jde fakt velmi ztuha, je to normální? (jsem asi rozcapenej ze Submarinerů a Pelagosů, kde je to jako pohlazení) na mojich chodi od novoty luneta zlahka. Neviem porovnat s submi, ale porovnatelne s oris aquis, seiko skx, pripadne squale. Zial po niekolkych mesiacoch niekedy, ked zastavia, nejde nastavit datum, takze pojdu na reklamacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Neřekl bych, že jde nějak extra ztuha, ale zlehka taky ne. Na Orisech to jde snáz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Zelené sú parádne na fotkách, naživo má trochu sklamalo, že sú také tmavšie, ale zase som ich nevidel pri dennom svetle. Stále nad nimi uvažujem, mám modré SKX a oranžové MakoII, tieto Certiny mi prídu ako tretie do partie akurát, majú taký čistejší a triezvejsi dizajn, viem si ich predstaviť ako hodinky na každý deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Já jsem je nakonec vrátil.... tah prostě nešel nastavit vhodně na mou ruku, luneta šla velice ztuha otáčet a pravda je, že zelená je tmavší, než by člověk chtěl. Pěkná je jen na sluníčku. Bohužel jsem asi rozcapenej z dražších hodinek a prostě je to znát, že jsou to o řád levnější hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statlowicz Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 před 2 hodinami, kroupek napsal: Já jsem je nakonec vrátil.... tah prostě nešel nastavit vhodně na mou ruku, Můžeš prosím trochu rozepsat, co bylo za problém a případně uvést obvod zápěstí? Díky. Uvažuju o nich ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 před 21 minutami, statlowicz napsal: Můžeš prosím trochu rozepsat, co bylo za problém a případně uvést obvod zápěstí? Díky. Uvažuju o nich ... Já nemám rád, když mi hodinky "lítaj" na ruce a bohužel nebylo možné pomocí článků a půl-článků nastavit tak, aby nebyl volný tah a nebo mne prostě neškrtil. Celkově se mi v reálu nelíbily tolik, jako na fotkách, takže určitě doporučuju si je důkladně prohlédnout v obchodě... v mém případě se prostě wow nedostavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se