Foundryman Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Hlavně bych ke smart domácnosti důtklivě doporučoval nechat si vstřelit čip pod kůži - pak to bude kompletní a státní úředníci se rozplynou blahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 6. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Bol som sa testovať na koronu už trikrát už mám dualsim aj 5g čipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 U žárovky Philips Hue White , když je vypnuta aplikací v telefonu a klasický vypínač svítidla na zdi (tedy ne ten bezdrátový dimer ) je v poloze zapnuto tak je žárovka jakoby mírně podsvícena . Trošku to podvědomě ruší v noci např. ložnici . Je to stejné i u žárovky Philips Hue White Ambiance případně Hue Color Ambiance ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Jas 0% = kompletně vypnuto - a pokud ne, tak leda když to někdo "vypíná" pomocí dimmeru (+/-), nebo jsou na hubu nabořená pravidla na dohasnutí z časovačem ztlumeného jasu (platí pro všechny modely HUE). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 On to ale nevypíná dimmerem, ale klasickým vypinačem na zdi. Ne?Pak by to mohlo být toto. https://www.lighting.philips.cz/consumer/advice-on-lighting-ideas/proc-zarovka-sviti-i-po-zhasnutiBtw: HUE mám a nic takového nepozoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 (upraveno) před 29 minutami, nettopejr napsal: On to ale nevypíná dimmerem, ale klasickým vypinačem na zdi. Ne? Pak by to mohlo být toto. https://www.lighting.philips.cz/consumer/advice-on-lighting-ideas/proc-zarovka-sviti-i-po-zhasnuti Btw: HUE mám a nic takového nepozoruju. Díky za reakci . Tvůj odkaz bude asi vysvětlení . Paradoxně jsem nic takového nepozoroval když jsem měl krátce žárovku z Lídlu .Ta ale zase pro změnu "vrčela" tak šla zpátky . Ano , pozoruji to u dvou žárovek , které nejsou ovládané dimmerem , ale klasickým vypínačem (bez doutnavky). Jinak nová verze Philips Hue Switch Dimmeru V2 už má větší rozměry ... https://smartmania.cz/philips-hue-dimmer-2-zamiril-do-prodeje-konecne-je-kamarad-s-evropskymi-vypinaci/ Upraveno 5. února 2021 uživatelem Effe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 (upraveno) Tak som sa stal šťastným majiteľom multimetra na AC prúd a pri tej príležitosti som pomeral Hue White Ambiance žiarovky. - Odber naprázdno (vypnutá): 16 mA, - 50 %: 22 mA, - 100 %: 37 mA. Ten pomer medzi vypnutou a naplno zapnutou mi nepríde úplne najšťastnejší Edit: teraz som si uvedomil, že bola nastavená teplota niečo cez 4000 K. Pri iných teplotách by ten maximálny odber udávaný na žiarovke (60 mA) asi dosiahla. Upraveno 19. května 2021 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Skúšal už niekto novú Hue apku pre Android? Nie je tam nejaká bota alebo "vylepšenie", kvôli ktorému je lepšie ostať pri starej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 18. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Frajerka si ju vcera stiahla lebo ma novy fon a zatial ziadne nadavky tak snad ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se