Přejít na obsah

5.Říjen 2020 - Snoopy Celebration

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Dříve budou na Portu gallery, než je dostane první z nás 👎

Upraveno uživatelem dabelM
  • po měsíci...
Odesláno

Jo jo. Budúci rok budú ceny už len lahko nad retail, čo viem akceptovať. Nie 2x retail ceny ako bolo ešte donedávna :)

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj,

stavoval jsem se dneska v Omega butiku ve Varsave meli skladem na prodej speedy Snoopy a take speedy 39.7 321.

Prodejne ihned pouze v kombinaci s nakupem sperku ve zlate nebo v platine v min. hodnote 80k eur.

Kdyz jsem se ptal, zda to jde koupit i v kombinaci s nakupem dalsich hodinek, tak mi rikal, ze by to musel overit u managera butiku. Dal jsem ho netrapil.

Mam na nej vizitku, kdyby mel nekdo zajem.

Odesláno (upraveno)
  V 14. 2. 2024 v 14:26, Qwuiddo napsal:

Ahoj,

stavoval jsem se dneska v Omega butiku ve Varsave meli skladem na prodej speedy Snoopy a take speedy 39.7 321.

Prodejne ihned pouze v kombinaci s nakupem sperku ve zlate nebo v platine v min. hodnote 80k eur.

Kdyz jsem se ptal, zda to jde koupit i v kombinaci s nakupem dalsich hodinek, tak mi rikal, ze by to musel overit u managera butiku. Dal jsem ho netrapil.

Mam na nej vizitku, kdyby mel nekdo zajem.

Rozšířit  

Za 80k eur mam kupovat šperky aby som mal hodinky, ktore si kúpim za +4k eur nad retail? Asi žijú v inej galaxii ak to mysleli vážne.

Upraveno uživatelem Davis
Odesláno (upraveno)
  V 14. 2. 2024 v 14:59, tikzot napsal:

200 aquanaut

700 nautil PREJ😅

Rozšířit  

Co tam proboha musis koupit? Vzdyt v prazskem PP vam nenabidnou ani Calatravy. Na PP Calatravy model 5226G maji v prazskem butiku poradnik 30 lidi, rocne pry chodi 2-3 kusy (moje osobni zkusenost a tvrzeni v PP), ale v USA butiku je koupite bezne (samozrejme levneji kvuli dolaru a DPH) nebo na chrono24 tesne pod retail bez cekacky. V Praze v PP mi rekli ze kdyz tam prijdu s milionem korun nemaji mi co prodat. Myslim ze tohle je stredoevropska specialita (vim napriklad jak je zasoben prazsky butik LV a Chanel oproti videnskemu) a proto uz v CR nove hodinky nikdy nekoupim. 

Upraveno uživatelem rayethon
Odesláno
  V 14. 2. 2024 v 15:33, rayethon napsal:

Co tam proboha musis koupit? Vzdyt v prazskem PP vam nenabidnou ani Calatravy. Na PP Calatravy model 5226G maji v prazskem butiku poradnik 30 lidi, rocne pry chodi 2-3 kusy (moje osobni zkusenost a tvrzeni v PP), ale v USA butiku je koupite bezne (samozrejme levneji kvuli dolaru a DPH) nebo na chrono24 tesne pod retail bez cekacky. V Praze v PP mi rekli ze kdyz tam prijdu s milionem korun nemaji mi co prodat. Myslim ze tohle je stredoevropska specialita (vim napriklad jak je zasoben prazsky butik LV a Chanel oproti videnskemu) a proto uz v CR nove hodinky nikdy nekoupim. 

Rozšířit  

Nejhorsi mi na tom prijde, ze si ti lidi pote musi odnest domu Calatravy 5226G :D :D :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...