dabelM Odesláno 19. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 (upraveno) Dříve budou na Portu gallery, než je dostane první z nás Upraveno 19. října 2023 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Treba si je nakonec my mudlove koupime normalne na chrono24. Spekulanti ostrouhaji, cena klesa. Zajimava aukce, jsem zvedav jak dopadne: https://ineichen.com/auctions/special-12/31/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Jo jo. Budúci rok budú ceny už len lahko nad retail, čo viem akceptovať. Nie 2x retail ceny ako bolo ešte donedávna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Ahoj, stavoval jsem se dneska v Omega butiku ve Varsave meli skladem na prodej speedy Snoopy a take speedy 39.7 321. Prodejne ihned pouze v kombinaci s nakupem sperku ve zlate nebo v platine v min. hodnote 80k eur. Kdyz jsem se ptal, zda to jde koupit i v kombinaci s nakupem dalsich hodinek, tak mi rikal, ze by to musel overit u managera butiku. Dal jsem ho netrapil. Mam na nej vizitku, kdyby mel nekdo zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Slušný vyděrači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 4 minutami, Jerryl napsal: Slušný vyděrači V PP 200k€ pokud chceš bejt ve frontě na Nautily nebo Aquanauty, takže může být hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) před 24 minutami, Qwuiddo napsal: Ahoj, stavoval jsem se dneska v Omega butiku ve Varsave meli skladem na prodej speedy Snoopy a take speedy 39.7 321. Prodejne ihned pouze v kombinaci s nakupem sperku ve zlate nebo v platine v min. hodnote 80k eur. Kdyz jsem se ptal, zda to jde koupit i v kombinaci s nakupem dalsich hodinek, tak mi rikal, ze by to musel overit u managera butiku. Dal jsem ho netrapil. Mam na nej vizitku, kdyby mel nekdo zajem. Za 80k eur mam kupovat šperky aby som mal hodinky, ktore si kúpim za +4k eur nad retail? Asi žijú v inej galaxii ak to mysleli vážne. Upraveno 14. února uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 2 minutami, Davis napsal: Za 80k eur mam kupovat šperky aby som mal hodinky, ktore si kúpim za +4k eur nad retail? Asi žijú v inej galaxii ak to mysleli vážne. Kdyz to takhle pises, tak si nejsem jisty, zda nemyslel zloty… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 16 minutami, Vjace napsal: V PP 200k€ pokud chceš bejt ve frontě na Nautily nebo Aquanauty, takže může být hůř 200 aquanaut 700 nautil PREJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) před 34 minutami, tikzot napsal: 200 aquanaut 700 nautil PREJ Co tam proboha musis koupit? Vzdyt v prazskem PP vam nenabidnou ani Calatravy. Na PP Calatravy model 5226G maji v prazskem butiku poradnik 30 lidi, rocne pry chodi 2-3 kusy (moje osobni zkusenost a tvrzeni v PP), ale v USA butiku je koupite bezne (samozrejme levneji kvuli dolaru a DPH) nebo na chrono24 tesne pod retail bez cekacky. V Praze v PP mi rekli ze kdyz tam prijdu s milionem korun nemaji mi co prodat. Myslim ze tohle je stredoevropska specialita (vim napriklad jak je zasoben prazsky butik LV a Chanel oproti videnskemu) a proto uz v CR nove hodinky nikdy nekoupim. Upraveno 14. února uživatelem rayethon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 1 hodinou, tikzot napsal: 200 aquanaut 700 nautil PREJ Aby som si kúpil ocelové Aquanaut na gume za 25k€, tak musím pred tým nakúpiť zlatých hodiniek za 200? Tuším že im dobre j*be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 80k zlotych je stale 18.5k€ ... Absolutny nezmysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Ale fesacke su :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února To teda sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Na tahu este lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Super! Na tahu se mi líbí mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 14. 2. 2024 v 16:33, rayethon napsal: Co tam proboha musis koupit? Vzdyt v prazskem PP vam nenabidnou ani Calatravy. Na PP Calatravy model 5226G maji v prazskem butiku poradnik 30 lidi, rocne pry chodi 2-3 kusy (moje osobni zkusenost a tvrzeni v PP), ale v USA butiku je koupite bezne (samozrejme levneji kvuli dolaru a DPH) nebo na chrono24 tesne pod retail bez cekacky. V Praze v PP mi rekli ze kdyz tam prijdu s milionem korun nemaji mi co prodat. Myslim ze tohle je stredoevropska specialita (vim napriklad jak je zasoben prazsky butik LV a Chanel oproti videnskemu) a proto uz v CR nove hodinky nikdy nekoupim. Nejhorsi mi na tom prijde, ze si ti lidi pote musi odnest domu Calatravy 5226G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 4 hodinami, MichalSVK napsal: Na tahu este lepsie Gratulace! Jo, na tahu z 3861 Moonu jsou skvely, prijde mi, ze je na tomhle tahu nosi skoro vsichni. Postestilo se nebo si kupoval z druhe ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 6 hodinami, MichalSVK napsal: Na tahu este lepsie Na tom tahu paráda! Gratuluji a v dobrém závidím Jestli to nevadí, napiš, jaká k nim byla cesta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se