nastycrew52 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Za mě dvě chyby: 1. Chybějící lumi na lunetě a 2. Absence přaklápěčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Mě tam nesedí ta modrá, asi bych se bál, že mě brzo omrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 před 24 minutami, dabelM napsal: Mě tam nesedí ta modrá, asi bych se bál, že mě brzo omrzí Mně tam ta modrá sedí, hlavně si myslím, že to nikdo nebude mít jako jediné hodinky, takže v neděli na oběd s rodinkou ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Tak nějak podobně to asi bude u mě. Jsem zvědavej na první dojem, až je uvidím v butiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Kdyby nekdo nemohl prenest pres srdce tu strasnou modrou, klidne se jeho kousku ujmu, fakt, neke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 V 25. 11. 2020 v 20:55, nastycrew52 napsal: Za mě dvě chyby: 1. Chybějící lumi na lunetě a 2. Absence přaklápěčky 1. Ano 2. S překlápěčkou by se špatně koukalo na animaci na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 První Snoopy 2020 jsou předávány klientům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Tak tohle je fakt pecka, ten cifr na světle (druhá fotka) nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Hmm, těším se jak dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Tak prvni kousky na chrono. Jeden prodejce a ma hned tri kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Někteří frajeři holt vědí, jak se k nim dostat... taky mám jeden kousek objednaný, ale dokud je nepřevezmu, nevěřím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Já se na ně u Dušáka registroval v 7/2019, když jsem si u nich přebíral nové Apollo 11 50th. Když pak po roce a čtvrt čekání byly nové Snoopy představeny, tak mi bylo suše sděleno, že ode mě nechtějí žádnou zálohu a brzy mi dají vědět, kdy by mohly být hodinky k dodání. Od té doby dva měsíce rádiového klidu a to včetně toho, že nereagovali na můj e-mailový dotaz před měsícem, jak to vypadá. Musím říct, že má trpělivost ještě nevyprchala, ale nemá k tomu daleko. Na to kolik peněz jsem tam nechal... Long story short - mám to stejně. Dokud je nedostanu, tak nevěřím Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Dodavky potvrzeny v 1. ctvrtleti 2021. V prvni vlne jsou zahranicni omega butiky, az v dalsi vlne budou AD vcetne nasich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 42 minutami, nastycrew52 napsal: Tak prvni kousky na chrono. Jeden prodejce a ma hned tri kousky Napadlo me se kouknout vcera nebo predevcirem a to tam jeste nebyly. Ale 3 kusy, to je hodne vtipny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Zajimave, ze nekomu zalohu vzali, jinym i vratili, od dalsich zase ani neprijmuli.. Pak jako prvni dostanou hodinky do rukou prekupnici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Osvedceny obchodni model. Koukni u Rolexu, jak to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Baleni je ale velkoparadnicky. Moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Jinak teda uz tam ty kusy nejsou, takze asi prodano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se