tmoris Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ja si teda pamatuju vyse uvedene elton sport a kvalita tisku cifru byla dost zalostna. Pokud pouzivaji atejnou technologii, coz tipuju ze ano, tak za 75k je to opravdu komicka resp tragicka zalezitost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Procha Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 V Nekázance bylo možné si prohlédnout funkční kousek včetně speciálního dřevěného balení. Měl jsem těstí, již měli připravené pro odeslání do Ostravy, ale rozbalili a ochotně ukázali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 10 minutami, Procha napsal: V Nekázance bylo možné si prohlédnout funkční kousek včetně speciálního dřevěného balení. Měl jsem těstí, již měli připravené pro odeslání do Ostravy, ale rozbalili a ochotně ukázali. A koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Procha Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 A koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 21 minutami, Procha napsal: A koupil Nápodobně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Kupovat hodinky za takový prachy a k osahani dostat maketu, to je jako když chces do postele s pěknou holkou a vona ti řekne, aby sis ho vyhonil vedle na hajzlu, ze vysledek je v podstatě stejnej. Sorry jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 37 minutami, Frantik napsal: Kupovat hodinky za takový prachy a k osahani dostat maketu, to je jako když chces do postele s pěknou holkou a vona ti řekne, aby sis ho vyhonil vedle na hajzlu, ze vysledek je v podstatě stejnej. Sorry jako To je věc pohledu: Holt se najdou i takoví, kteří tento sale model akceptují a peněz mají dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Fotku fotku fotku! Upraveno 27. října 2020 uživatelem Karel Horčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 56 minutami, stefaton napsal: To je věc pohledu: Holt se najdou i takoví, kteří tento sale model akceptují a peněz mají dost. Pak to jsou blázni Auto si taky kupujou podle makety, nebo boty z papíru, jen tak spichnutej oblek........ Tohle je proste náš Prim, jen pro opravdové fajnšmekry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Už jsem ji dával do jiného vlákna, ale šoupnu ji i tady, snad to nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Pořád na tuhle limitku koukám, něco mi tam nesedí. ND ok, ale ty indexy jsou imho moc široký. Pořád tedy pro mě zůstávají nejpovedenější novodobé Primky limitka ES 2012. Ty jsem měl, byly skvělý. Krásně klenutý safír, ale zhoršovalo to čitelnost. Blbě jsem na to viděl, tak jsem je pustil Iztapovi, ten je pustil financovi a ten už nevím komu. Tekrát jsem je bral zánovní za 26k. Vzal bych je znova, ale asi bych je nenosil, pro tu čitelnost. Takže zůstanu u původních PS1, ty jsou nepřekonatelný. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 před 19 hodinami, patprom napsal: Už jsem ji dával do jiného vlákna, ale šoupnu ji i tady, snad to nevadí Tak na živo pecka ! Luneta cvaká ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Měla jsem je na ruce jen na moment, nevyzkoušel jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 před 14 hodinami, Žigi napsal: Tak na živo pecka ! Luneta cvaká ? Ano, 60kroků, obousměrně, stejné jak u Orlíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Za mna skvele! Potesia oko aj dusu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Tak on Jezisek nadeluje uz 9. ProsinceSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Krabice je ale moc pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 To v krabici takySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Gratulace k vánočnímu dárku. Mě se PS1 líbí nejvíc z celé produkce Primu. Ať dělají jenom radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Diky, jj, souhlas. PS1 jsou moc povedeny hodinky, ale ja osobne mam stejne rad i Orliky a Spartaky a ani na Traktory a Diplomaty nedam dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se