Přejít na obsah

PRIM SPORT L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 114
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Můžeš poslat fotku jak svíti lumi a jak dlouho vydrží svítit ?  Za mne hodinky hodně povedené, cvakající luneta hodnotím jako krok dopředu. Krabička ve dřevě mi přijde taky jako posun dopředu.  

U edice Antropid kudlu chápu, tady moc ne, pokud na ní není věnování od Eltonu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Valderek napsal:

Povedly se a to dost ! Nicméně zase narážíme na cenu :) A na rybičku nesahejte, těch není nikdy dost, sám mám dvě a na otevírání dopisů nemají konkurenci ;)

To je tu pořád dokola: jestli ti nevadí hodinky s Etou, která se montuje v Asii, tak podobné modely švýcarských značek pořídíš za třetinu ceny i méně. Manufaktura a české ruce prostě stojí víc a ještě porostou, je to podobný jako u in house modelů Tag Heuer (Carrera), Zenith (El Primero) . Kompromisem je nový hybrid Prim OK-A, který má střeva Swiss made (tj. až do 50 % výroby a montáže v Číně). A nebo si kup PRIM SPORT LEGENDA AUTOMATIC za necelych 12. tis. od konkurence 😀

Upraveno uživatelem stefaton
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, stefaton napsal:

To je tu pořád dokola: jestli ti nevadí hodinky s Etou, která se montuje v Asii, tak podobné modely švýcarských značek pořídíš za třetinu ceny i méně. Manufaktura a české ruce prostě stojí víc a ještě porostou, je to podobný jako u in house modelů Tag Heuer (Carrera), Zenith (El Primero) . Kompromisem je nový hybrid Prim OK-A, který má střeva Swiss made (tj. až do 50 % výroby a montáže v Číně). A nebo si kup PRIM SPORT LEGENDA AUTOMATIC za necelych 12. tis. od konkurence 😀

Poprosím o info(né domněnky), ohledně výroby eta/selita, v Číně. Děkuji. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, stefaton napsal:

četl jsem to dvakrát a o ETA jsem tam nenašel ani slovo. Kde to vidíš? To že Fossil a podobný fashion brandy nakupují v Čajně je obecně známá věc

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...