Jan_Jan_2006 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Pěkný vánoční dárek!!! Gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Jakaze je logika ty rybicky v ty krabici? To je jako misto sroubovaku na opravy svepomoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Možná na výměnu stěžejky ... jinak hodinky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ahoj a diky.Ja myslim, ze prinos te rybicky moc hrotite:-)Za me je to jakysi mozna trochu “laciny” pokus o spojeni s nostalgickym odkazem jine ikony tez doby.Ale nijak mi tam nevadi a ani by mi nechybela.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Můžeš poslat fotku jak svíti lumi a jak dlouho vydrží svítit ? Za mne hodinky hodně povedené, cvakající luneta hodnotím jako krok dopředu. Krabička ve dřevě mi přijde taky jako posun dopředu. U edice Antropid kudlu chápu, tady moc ne, pokud na ní není věnování od Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Dyl uz se mi to pod lampickou drzet nechtelo. :-)No, at nikdo neceka, ze si s nimi nejak moc a dlouho posviti.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Hodinky za mě jednoznačně pěkný, nejlepší z poslední doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Nejlepší je tam ten vystěžejkovač z alíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Povedly se a to dost ! Nicméně zase narážíme na cenu A na rybičku nesahejte, těch není nikdy dost, sám mám dvě a na otevírání dopisů nemají konkurenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 [mention]Nestler [/mention] Mozno hlupa otazka, ale sledoval si presnost hodiniek? Vies to odhadnut, ako ten kaliber ide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 [mention]Nestler [/mention] Mozno hlupa otazka, ale sledoval si presnost hodiniek? Vies to odhadnut, ako ten kaliber ide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 V 11. 12. 2020 v 9:05, Liqid napsal: Nejlepší je tam ten vystěžejkovač z alíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Valderek napsal: Povedly se a to dost ! Nicméně zase narážíme na cenu A na rybičku nesahejte, těch není nikdy dost, sám mám dvě a na otevírání dopisů nemají konkurenci To je tu pořád dokola: jestli ti nevadí hodinky s Etou, která se montuje v Asii, tak podobné modely švýcarských značek pořídíš za třetinu ceny i méně. Manufaktura a české ruce prostě stojí víc a ještě porostou, je to podobný jako u in house modelů Tag Heuer (Carrera), Zenith (El Primero) . Kompromisem je nový hybrid Prim OK-A, který má střeva Swiss made (tj. až do 50 % výroby a montáže v Číně). A nebo si kup PRIM SPORT LEGENDA AUTOMATIC za necelych 12. tis. od konkurence Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem stefaton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ty, kazdy at si koupi co chce cena je ale vysoka. Nemam s kvalitou primu dobre zkusenosti ale to bylo u renovací. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ty, kazdy at si koupi co chce cena je ale vysoka. Nemam s kvalitou primu dobre zkusenosti ale to bylo u renovací. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 7 hodinami, stefaton napsal: To je tu pořád dokola: jestli ti nevadí hodinky s Etou, která se montuje v Asii, tak podobné modely švýcarských značek pořídíš za třetinu ceny i méně. Manufaktura a české ruce prostě stojí víc a ještě porostou, je to podobný jako u in house modelů Tag Heuer (Carrera), Zenith (El Primero) . Kompromisem je nový hybrid Prim OK-A, který má střeva Swiss made (tj. až do 50 % výroby a montáže v Číně). A nebo si kup PRIM SPORT LEGENDA AUTOMATIC za necelych 12. tis. od konkurence Poprosím o info(né domněnky), ohledně výroby eta/selita, v Číně. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 [mention]zekon7302 [/mention] Nemozes verit vsetkemu, co si tu precitas, Dusan Preto su fora obcas nebezpecne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 [mention]zekon7302 [/mention] Nemozes verit vsetkemu, co si tu precitas, Dusan Preto su fora obcas nebezpecne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Před hodinou, zekon7302 napsal: Poprosím o info(né domněnky), ohledně výroby eta/selita, v Číně. Děkuji. https://www.nytimes.com/2020/06/10/fashion/watches-supply-chain-coronavirus-China-Switzerland.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 1 hodinou, stefaton napsal: https://www.nytimes.com/2020/06/10/fashion/watches-supply-chain-coronavirus-China-Switzerland.html četl jsem to dvakrát a o ETA jsem tam nenašel ani slovo. Kde to vidíš? To že Fossil a podobný fashion brandy nakupují v Čajně je obecně známá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se