pavel23 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Se mi zdá, že ten silikonový náramek je malý. Nebo to je jen fotkou? Hodinky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 13 hodinami, pavel23 napsal: Se mi zdá, že ten silikonový náramek je malý. Nebo to je jen fotkou? Hodinky jsou super. Je to kaučuk, a rozměr je správný, jen je těsnější na stěžejky, pár krát mezi prstama protočit, a sedne si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 16 hodinami, stefaton napsal: Dneska jsem si šel vyzvednout svůj dárek, nasadil jsem kaučukový tah, který je taky pěkný. Limitka je už rozebraná, v obchodu mají vystavený poslední kus, který si někdo nevyzvedl... Krasavci to jsou. Fakt pěkné hodinky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 No, tyhle Primky se líbí dokonce i mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 A jsou fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Ten kaucuk k nim tedy sedi paradne. Kdybych nemel strach, ze si poskrabu pouzdro, taky bych ho zkusil.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Kolegové, mám objednaný jeden poslední kus téhle limitky, navíc s hezkým číslem, ale nějak si pořád nejsem jistý nákupem. Jsou moc pěkné, ale nemůžu se vyrovnat s absencí datumovky. Ano, vím, že takhle jsou mnohem hezčí, když na nich není "rušivý element", ale tak to prostě je Kdyby o nich někdo z vás vážně uvažoval, přenechám vám je a vyřídím formality. Nabídka platí do zítřejšího večera. Do té doby jsem si dal deadline na případné storno objednávky. Kdyžtak pište SZ. Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Kolegové, mám objednaný jeden poslední kus téhle limitky, navíc s hezkým číslem, ale nějak si pořád nejsem jistý nákupem. Jsou moc pěkné, ale nemůžu se vyrovnat s absencí datumovky. Ano, vím, že takhle jsou mnohem hezčí, když na nich není "rušivý element", ale tak to prostě je Kdyby o nich někdo z vás vážně uvažoval, přenechám vám je a vyřídím formality. Nabídka platí do zítřejšího večera. Do té doby jsem si dal deadline na případné storno objednávky. Kdyžtak pište SZ. Edit: moje nabídka je samozřejmě nezištná a vůbec nic za ni od nikoho neočekávám. Jen chci umožnit někomu z vás udělat si případnou radost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 V 12. 12. 2020 v 10:36, miguel napsal: [mention]Nestler [/mention] Mozno hlupa otazka, ale sledoval si presnost hodiniek? Vies to odhadnut, ako ten kaliber ide? Předchází se o 20 sekund denně... To je asi normál, ne? Jinak ještě jeden exemplář (30/50) má Pohanka v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ja to tedy skutecne nesleduju, ale kdybych se ridil casem na hodinkach, tak by mi takova odchylka prisla uz dost. Nicmene si myslim, ze je to jeste v norme Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Jj, myslim, ze Elton garantuje -6/+24 s na den. Viac podla mna z toho strojceka nedostanes. Takze to mas v norme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 18 hodinami, stefaton napsal: Předchází se o 20 sekund denně... To je asi normál, ne? Jinak ještě jeden exemplář (30/50) má Pohanka v Brně. Zdravím. To se zlepší. Muj Orlik se v průběhu času masivně opravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) Myslel jsem si to... Mám letecké PRIM bez servisu a zpožďují se o dvě sekundy... Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem stefaton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Chlapi, a povedzte mi este, aky je material lunety? Keramika? Hlinik? Plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 19 minutami, miguel napsal: Chlapi, a povedzte mi este, aky je material lunety? Keramika? Hlinik? Plast? Nerez, vykrytá HyCeram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se