kolky87 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Timex WaterburyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 The Waterbury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Dnes mi dorazily tyto Timex Q Reissue Digital. Musím říct, že jsou to podle mě jediný opravdu povedený retro digi na trhu a překvapily mě kvalitou zpracování (kovové pouzdro atd.). Design myslím taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navrom Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Paráda, ty jsou! Co je to za referenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 31 minutami, navrom napsal: Paráda, ty jsou! Co je to za referenci? Naživo jsou hezci, ale necekej žádné zazraky. Tah je takové chrastitko, den s datumem nesedi nikterak precizně:-). Ale zároveň nepůsobí jako nějaký smejd z Číny. TW2V46000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 @navromTady mas ještě foto cifru ze vcerejska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navrom Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 23 minutami, Marfael napsal: @navromTady mas ještě foto cifru ze vcerejska. Díky, mě se líbí. Pro timex mám tak trochu slabost. Nosil jsem jedny 18 let na ruce, než jsem propadl chronobundu a loni pořídil další 3 různé hodinky. Asi mě tady všichni ukamenují, ale já v tom vidím rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) před 9 minutami, navrom napsal: Díky, mě se líbí. Pro timex mám tak trochu slabost. Nosil jsem jedny 18 let na ruce, než jsem propadl chronobundu a loni pořídil další 3 různé hodinky. Asi mě tady všichni ukamenují, ale já v tom vidím rolex Samozřejmě, ze to je z nemalé části inspirováno Datejusty:-). Mám na ne zálusk a chtěl jsem zkusit, jestli se mi neomrzí vroubkovaná luneta, ale je to spis naopak:-) Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 v tom asi vsichni vidi Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Nedávno kupovaný Coke. Za ty peníze nepřekonatelný hodinky Neválí se vám doma někomu origo černá guma ke Q reissue? Nemůžu nikde sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeza Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Narozeninový dárek od mé drahé polovičky. Velmi zábavný kousek tyto Timexy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Zajímavé barvy subcifrů. Mají právě tyto barvy nějaký hlubší smysl nebo odkaz na něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 ...žeby "inspirace" Zenitem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeza Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Před hodinou, Kamil.K napsal: ...žeby "inspirace" Zenitem? možné to je, jen vyměnili El Primero strojovnu za quartz, přidali datum a nějaké detaily a prodali za setinovou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Dilema "jaké Citizen Tsuyosa" vyřešeno... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 V 21. 2. 2023 v 13:45, Matik napsal: Dilema "jaké Citizen Tsuyosa" vyřešeno... Jaké jsou? Taky jsem o nich chvíli uvažoval, ale zatím mi stačí moje PanAmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Pan Am Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Tady to jede, Timex, *olex, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se