Datel Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 a tak jsem se zamyslel trochu vánočně, dívaje se na své stádečko hodinek. Připadám si jako ti televizní kuchaři-cestovatelé, co jezdí po světě a na ulicích , na tržištích a po rodinách a různých tlupách ochutnávají místní pochoutky. Žádné michelinské hvězdičky tam nečekají a nehledají, ale kolikrát si pošmáknou víc než v nóbl restauraci ;o) asi skončím tu, nadšený mezi levnýma (no, popravdě "levnýma" ) kvarckama. Přestat si lhát, taky umění, ke kterému dojdeš až časem... a okolnostmi ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Hoď reálné foto na ruce datle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 6 hodinami, olin001 napsal: Hoď reálné foto na ruce datle .... Tak právě nám aktualizují server. Tak jen tak zepředu a zezadu s nástavečkem od p. Frýdla, upraveným pomocí kombinačsk, pilníku a kladívka ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Datel: Tak jen tak zepředu a zezadu s nástavečkem od p. Frýdla, upraveným pomocí kombinačsk, pilníku a kladívka ;o) Todle by mě docela zajímalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 1 hodinou, Radimk napsal: Datel: Tak jen tak zepředu a zezadu Zajimave praktiky u Frydla, pilnik a kladivko radsi ani nechci vedet, co toto nastaveni v realu znamenalo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) Ale no tak, pan Frýdl jen dodal polotovar - ten má ještě zúženou část co se strká dovnitř standardní překlápěcí spony. Ale zde jsem měl na obou stranách koncovky, co potřebovaly napojení zvenčí, jedna 20 a druhá 19 mm. Tak jsem ten přebytek opakovaným ohýbáním odlomil a hranu pilníkem začistil.+ brusným papírem č.600 dokončil, a získal ten 4-dírkový díleček. Kladívkem jsem ho na jedné straně trošku zúžil mírným přihnutím těch bočnic. Za mně dobrý, Boccia nekopala. Rolexky by to asi nevzaly ;o) Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 4. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Mimochodem, ten můj problém s hodinkami Hanowa (viz výše) se stále nepodařilo vyřešit. Během uplynulého roku jsem je už třikrát dával k reklamaci, protože se OBČAS (obvykle večer, poté, co jsem je sundal), na nějaký čas zastavily (někdy se zase samy rozešly, někdy jsem s nimi musel trošku pohnout - což jim úplně stačilo). Mezitím vždy normálně šly (a přesně), třeba několik týdnů. Problém je v tom, že když jsem je dával k reklamaci, u hodináře vždycky ležely několik týdnů a NIKDY se mu nezastavily. Prostě odmítaly v "laboratorním prostředí" zopakovat, co mi dělají v běžném provozu. Dokonce mi (při druhé reklamaci) hodinář vyměnil strojek za nový (asi čistě proto, aby se mě už zbavil ) - nebo aspoň tvrdil, že ho vyměnil - poté to bylo pár týdnů OK, ale pak se to zase několikrát zopakovalo. Teď už mu tam zase nějakou dobu leží a tváří se, že jsou úplně OK... Absolutně netuším, čím to může být, je to pitomá patová situace. Koupil jsem hodinky, a nemám je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 No, kdybys měl kardiostimulátor, tak ti navrhnu přestěhovat si postel. Tam bude nějaká negativní zóna, co zastavuje strojky.... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 A co prostě natočit na video hele hodinky stojej, hejbnu s nima a ejhle ono to tiká. Kuk pod stolek, žádnej magnet atp. To by mohlo servisu jako důkaz že si nevymýšlíš stačit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Olomouc Odesláno 18. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 22:14, Pepino777 napsal: A co prostě natočit na video hele hodinky stojej, hejbnu s nima a ejhle ono to tiká. Kuk pod stolek, žádnej magnet atp. To by mohlo servisu jako důkaz že si nevymýšlíš stačit ne? Jo, to mě taky napadlo, ale nikdy se mi to natočit nepodařilo. Třeba proto, že jsem měl mobil pod těma hodinkama, a když jsem ho chtěl vytáhnout, tak se rozešly. Nebo jsem se jich nějak lehce dotknul dřív, než jsem to stihl natočit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se