Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 49 minutami, snake napsal:

Já Vám nevím...zatim mi z toho vypadávaj nejlíp ty suma...cca 20k - na tahu, strojek,safir... 

Všude je něco, to si holt nevybereš. Otázka je, co vlastně hledáš, k jaké příležitosti je budeš nosit. Jestli hledáš běžné hodinky na lítačku, nebo něco do sbírky.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, tombas napsal:

Všude je něco, to si holt nevybereš. Otázka je, co vlastně hledáš, k jaké příležitosti je budeš nosit. Jestli hledáš běžné hodinky na lítačku, nebo něco do sbírky.

Spíš na litacku...proto se mi za to nechce dávat 30...už 20 se mi zdá dost...a ono seika za 20 nebo za 30 do sbírky nevím...ja těm seikam zas tak nerozumím...uz jsem měl pár grand seiko-dokonce i ty snouflejky co tady z nich všichni učuravaj (jako dobrý hodinky) , ale mně to moc nebavilo...

Už to prostě vypadá na Suma... ;) :)

Odesláno

Já ti rozumím, taky pořád něco hledám, něco "lepšího" na denní nošení, nic okázalého, ale ani nic z tržnice za pár šestáků. Jenže se mi každý týden strašně líbí něco jiného, to je jednou Hamilton, pár dní na to EPOS, Alpina, mezi tím nějaký mikrobrand, momentálně mě láká něco od Bulovy s tím jejich 262kHz quartzem... je to nekonečné. 🤪

Odesláno

Tohle cítí každý jinak. Já to měl takhle s Rolexkama, když jsem je vzal poprvé do ruky. Přesně si pamatuju můj zděšený výraz a první slova co mne napadla:"To je jako vono, jo?"

Tím chci říct, kup si přesně ty, na které máš momentálně chuť a když to nevyjde, kup ty druhý. V sázce není zase tolik, tak vocode? 😉

Odesláno (upraveno)

Jóó sehnat SARB059 by bylo fajn a nebo jakékoli Alpinist bez X a ne ty zelené.

Sumo jsem měl 2x černé,1x modré 1x mod a stejně jsem je pustil :rolleyes:

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Díky moc všem za rady...nakomec jsem dal na první dobrou a vzal zelený suma...jsou fajn-velky, ale sedí dobře...jen mám takovej pocit, že nakonec vezmu i ty Alpinisty :) :) :)

nakonec mi to nedá a musím vyseknout poklonu Jirkovi @Jiří Štencek... https://www.helveti.cz/ ...neskutečnej přehled, pohoda a rychlost dodání...dik moc a budu se těšit znovu ;)

a tady jedna blbá fotka, ale lepší než tisíc slov :)

IMG_20201105_083252.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...