emef Odesláno 2. srpna Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna před 7 hodinami, STRKKT napsal: AD 1 - jen to ne! Aby to dopadlo jako gumáky do Londýna? Mám pocit, že se všichni snaží, ale až moc a místo něčeho dokonalého v detailu je to přeplácané a nepoužitelné. AD 2 - know how no nevím... Jako levně koupit, draze prodat? AD 3 - mám pocit, že nejlépe fungují Primky, ve kterých tiká švýcarské hodinářské know... AD 4 - nevím proč, ale na první dobrou mi vyskočilo jméno Čurda a když jsem tu myšlenku zaplašil a hledal jinou, tak to byl Hujer. 1) kulervoucí rozhodně neznamená přeplácaný 2) no takhle funguje svět, umět sehnat věci, to je velká výhoda 3) hodinařinou myslim i kompletaci a nějaký dolaďování, prostě aby na to někdo kouknul tady a dal razítko, že to bude skvělý 4) a todle jsem moc nepochopil
emef Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna Tak jsem si koupil svoje první Rolexky. Zásadní milník pro každýho návštěvníka fóra a ještě zásadnější pro hodinkovýho influencera, hehe. Proč teď a proč zrovna Expy, se dozvíte ve videu 3 3 1 3
Frostie Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Díky za stručnou prezentaci dnes na Blaníku! Nečekal jsem Tě tam mezi těma marmeládnicemi, pletařkami a sýrařkami
spineshank Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna zrovna to video o Rolex na mě vyskočilo na yt a koukám
emef Odesláno 18. srpna Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna před 31 minutami, Frostie napsal: Díky za stručnou prezentaci dnes na Blaníku! Nečekal jsem Tě tam mezi těma marmeládnicemi, pletařkami a sýrařkami Jo! Někdo to slyšel! Já si právě říkal, jak to dopadne, vzniklo to dost náhodou před 5 minutami, spineshank napsal: zrovna to video o Rolex na mě vyskočilo na yt a koukám Koukej, koukej
spineshank Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 1 hodinou, emef napsal: Jo! Někdo to slyšel! Já si právě říkal, jak to dopadne, vzniklo to dost náhodou Koukej, koukej moc pěkný,docela by mě zajímalo kterej model je ten po kterém jdeš,kterej je ten vysněnej?
emef Odesláno 19. srpna Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna před 22 hodinami, spineshank napsal: moc pěkný,docela by mě zajímalo kterej model je ten po kterém jdeš,kterej je ten vysněnej? DJ, nic zas tak speciálního, ale v určitý přesný kombinaci, kterou si nechávám zatim pro sebe
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Včera jsem mrknul na videa o expech, tam naprostej souhlas, je to nejlepší model. A o Primu a tam si dovolím oponovat, za prvé zaříznout traktory. Tak krásný hodinky. A PS2 s bochánkovým logem jsou pro mě naprosto nepředstavitelný. Pro sportovní modely bych zachoval logo právě jako na původních PS2. Každopádně bych PS2 a nejlíp Humberto oživil to jo. V nerezu, klidně s plastovou původní lunetou. A dodával bych v balení 3 černý a pár barevných. Klidně i s armovacím plastem. Televize taky dobrý klidně i trochu inovovat tvar pouzdra, ale zachovat formát 4:3. A na ciferníku může být vlastně cokoli co se na obrazovce někdy objevilo, když se vyřeší autorský práva. Televize dneska letí.
libor2002 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna V 18. 8. 2025 v 13:23, spineshank napsal: moc pěkný,docela by mě zajímalo kterej model je ten po kterém jdeš,kterej je ten vysněnej? To je jasný, Daytony Jinak, gratuluji ti k Expům, ale trochu tam cítím nejistotu z pořízení. Jak tam máš od začátku takové ty "červíky", které ti v hlavě vrtaj, či onakej názor na Rolexky... či bych tě na takového zarytce rolexáče nepasoval. No a nejhorší je to, že tvoji ženu škrábou Dávám Expům rok, maximálně dva
Jerryl Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Matouši, pěkný video, již tradičně! A to říkám jako ne zcela příznivce Rolexu. Moc se mi líbí ty emoce kolem koupě snových hodinek, ať jsou jakékoliv značky, třeba i Rolex Snad abych se začal tu začku více zajímat Cvičně jsem zhlédnul i další poučný video o jejich nákupu/nenákupu, protože u AD nejde koupit prakticky skoro nic a ještě vás někde odkážou na šediváky, přes které jde většina hodinek. To je pro mě divný. A jak to, že si jich na Tvé ruce nikdo nevšiml? Já, když nasadím moje snový hodinky, tak se nesu jako páv
emef Odesláno 25. srpna Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna V 20. 8. 2025 v 11:33, Jiří Sedlák napsal: Včera jsem mrknul na videa o expech, tam naprostej souhlas, je to nejlepší model. A o Primu a tam si dovolím oponovat, za prvé zaříznout traktory. Tak krásný hodinky. A PS2 s bochánkovým logem jsou pro mě naprosto nepředstavitelný. Pro sportovní modely bych zachoval logo právě jako na původních PS2. Každopádně bych PS2 a nejlíp Humberto oživil to jo. V nerezu, klidně s plastovou původní lunetou. A dodával bych v balení 3 černý a pár barevných. Klidně i s armovacím plastem. Televize taky dobrý klidně i trochu inovovat tvar pouzdra, ale zachovat formát 4:3. A na ciferníku může být vlastně cokoli co se na obrazovce někdy objevilo, když se vyřeší autorský práva. Televize dneska letí. Jenže 2 loga si můžou dovolit značky s úplně jinejma rozpočtama. Když hraješ s málem, potřebuješ se soustředit na jednu věc. Chápu, že to může bejt radikální, ale musíš mít radikální přístup, aby se něco pohnulo V 22. 8. 2025 v 15:19, libor2002 napsal: To je jasný, Daytony Jinak, gratuluji ti k Expům, ale trochu tam cítím nejistotu z pořízení. Jak tam máš od začátku takové ty "červíky", které ti v hlavě vrtaj, či onakej názor na Rolexky... či bych tě na takového zarytce rolexáče nepasoval. No a nejhorší je to, že tvoji ženu škrábou Dávám Expům rok, maximálně dva Jo, tak možná půjdou, no a co hele, já už jsem hodinkově trošku vystřízlivěl a vim, že (skoro) nic netrvá věčně V 23. 8. 2025 v 18:17, Jerryl napsal: Matouši, pěkný video, již tradičně! A to říkám jako ne zcela příznivce Rolexu. Moc se mi líbí ty emoce kolem koupě snových hodinek, ať jsou jakékoliv značky, třeba i Rolex Snad abych se začal tu začku více zajímat Cvičně jsem zhlédnul i další poučný video o jejich nákupu/nenákupu, protože u AD nejde koupit prakticky skoro nic a ještě vás někde odkážou na šediváky, přes které jde většina hodinek. To je pro mě divný. A jak to, že si jich na Tvé ruce nikdo nevšiml? Já, když nasadím moje snový hodinky, tak se nesu jako páv Já se nesu jako páv každej den hele, fakt si myslim, že teď je nejjednodušší za posledních několik let si pořídit nový Rolexy. A skoro bych si vsadil, že to bude ještě lepší výhledově 1
ZH6 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Ahoj Matouši, skvělá videa. Hodně mě to baví Obzvláště video o PRIMu mě bavilo a líbí se mi tvůj pohled na věc a jsem zvědavý jak se situace ohledně této značky bude dále vyvíjet. Jen bych k tomu obecně měl jednu věc. Často mluvíš o tom, že jsou nějaké hodinky za “dobré peníze”. Přišlo by mi fajn, kdyby si v těchto situacích byl více konkrétní. “Dobré peníze” pro každého můžou znamenat něco jiného Jasný, můžu si to najít během 10 sec. na Googlu, ale když člověk leží v posteli, tak se mu nechce googlit cenu patnácti SEIKO modelů Nic ve zlým jen mi tam vždycky tady ta informace hrozně chybí.
moj Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna V sobotu 6. září 2025 se v Novém Městě nad Metují otevřou dveře manufaktury PRIM. Matouši, bude reportáž ze soboty v nmnm?
emef Odesláno 31. srpna Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna V 29. 8. 2025 v 20:22, ZH6 napsal: Ahoj Matouši, skvělá videa. Hodně mě to baví Obzvláště video o PRIMu mě bavilo a líbí se mi tvůj pohled na věc a jsem zvědavý jak se situace ohledně této značky bude dále vyvíjet. Jen bych k tomu obecně měl jednu věc. Často mluvíš o tom, že jsou nějaké hodinky za “dobré peníze”. Přišlo by mi fajn, kdyby si v těchto situacích byl více konkrétní. “Dobré peníze” pro každého můžou znamenat něco jiného Jasný, můžu si to najít během 10 sec. na Googlu, ale když člověk leží v posteli, tak se mu nechce googlit cenu patnácti SEIKO modelů Nic ve zlým jen mi tam vždycky tady ta informace hrozně chybí. Chápu, ale dělám to naprosto cíleně, já o těch penězích nechci mluvit, protože to najednou stáčí diskusi úplně někam jinam. Já chci řešit hodinky z pohledu hodinek, zajímavosti, zpracování, historie a radosti a ne ceny V 29. 8. 2025 v 20:37, moj napsal: V sobotu 6. září 2025 se v Novém Městě nad Metují otevřou dveře manufaktury PRIM. Matouši, bude reportáž ze soboty v nmnm? Nebude, nikdo mě nezval a stejně nemám čas
emef Odesláno 31. srpna Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna Na závěr prázdnin jsem si tady dovolil jedno takové shrnutí okurkové sezóny 1 1
Locky Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září V 31. 8. 2025 v 20:59, emef napsal: Na závěr prázdnin jsem si tady dovolil jedno takové shrnutí okurkové sezóny Matouši, čistě ze zvědavosti - video si natáčel ve 4h ráno, nebo máš tak dobře udělaný zatemňovací rolety? Jinak super videa, koukám, samozřejmě, pravidelně. Tvůj koncept videí na CZ chrono scéně mega chyběl. Dobrá práce!
emef Odesláno 3. září Autor Nahlásit Odesláno 3. září před 5 hodinami, Locky napsal: Matouši, čistě ze zvědavosti - video si natáčel ve 4h ráno, nebo máš tak dobře udělaný zatemňovací rolety? Jinak super videa, koukám, samozřejmě, pravidelně. Tvůj koncept videí na CZ chrono scéně mega chyběl. Dobrá práce! to byl takovej chyták měl jsem celej den na ruce jiný hodinky, pak jsem ale vzal tydle, protože mi přišly na kameru zábavnější, ale nebyly nařízený
coques Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září tiež sa pridávam k pochvalám. Fakt sa na to dobre pozerá, tak dúfam, že ti ešte chvíľu potrvá, kým vyhoríš
emef Odesláno 4. září Autor Nahlásit Odesláno 4. září před 4 minutami, coques napsal: tiež sa pridávam k pochvalám. Fakt sa na to dobre pozerá, tak dúfam, že ti ešte chvíľu potrvá, kým vyhoríš hehe, vyhoření přichází u každýho videa, který má špatný čísla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se