Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera se urodilo a já strávil tři hodiny sledováním hodinkových videí 😅

Na H365 zase zajímavý rozhovor s doktorem/potápěčem Davidem Skoumalem 👍

Snad nevadí, že jsem to tu zmínil.

Odesláno
před 1 hodinou, Pozorovatel napsal:

Včera se urodilo a já strávil tři hodiny sledováním hodinkových videí 😅

Na H365 zase zajímavý rozhovor s doktorem/potápěčem Davidem Skoumalem 👍

Snad nevadí, že jsem to tu zmínil.

To jsme ještě neviděl, dík za tip, snad o víkendu :)

Odesláno
V 31. 8. 2025 v 20:59, emef napsal:

Na závěr prázdnin jsem si tady dovolil jedno takové shrnutí okurkové sezóny :)

V 18. 9. 2025 v 21:39, emef napsal:

Byl jsem rozdávat moudra na návštěvě v Helveti, kdyby někdo neměl program na večer :)

Ahoj Matouši, obě videa moc zajímavé.

Díky

I když tě obdivuju a Tvůj styl mám rád, nikdy by mě nenapadlo, že mě bude bavit hodinové vyprávění o Tvé hodinkové historii. Povedlo se a nenudil jsem se.

K YouTube, Chronomag a jiným platformám bych dodal, že hlavní výhoda chonomagu je jeho interaktivita a možnost vytvořit si vlastní vlákno s tématem, na které téměř okamžitě někdo většinou celkem věcně reaguje.

Odesláno
před 23 hodinami, Vit napsal:

Ahoj Matouši, obě videa moc zajímavé.

Díky

I když tě obdivuju a Tvůj styl mám rád, nikdy by mě nenapadlo, že mě bude bavit hodinové vyprávění o Tvé hodinkové historii. Povedlo se a nenudil jsem se.

K YouTube, Chronomag a jiným platformám bych dodal, že hlavní výhoda chonomagu je jeho interaktivita a možnost vytvořit si vlastní vlákno s tématem, na které téměř okamžitě někdo většinou celkem věcně reaguje.

Díky! A to jsem ještě neřek z tý historie všechno. :D  Někde na čekačce je i video o mejch prvních (jako vopravdický prvních prvních) hodinkách, který pořád mám a pořád fungujou :)

A ať popojedem, tak dneska konečně PRX! Vzal jsem je na dovolenou a rozpovídal se na pláži. Kdo se bude fakt soustředěně koukat, možná uvidí i moje prsa!

• Like 5
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)

Matouši, díky za nové video a taky všechno nejlepší k svátku! 🥂

A prsa máš pěkný👌😂

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno
před 3 minutami, Jerryl napsal:

Matouši, díky za nové video a taky všechno nejlepší k svátku! 🥂

A prsa máš pěkný👌😂

Juchůů :D 

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dlouho jsem se nedostal ke komentářům videí. Ale kolegové to tu zvládají výborně a mluví mi z duše. Každé video opravdu pobaví, je to vždy zpestření večera, kdy dům spí a při sklénečce mrknu na tvoje novinky. Vždy mě něco překvapí a o to je to zajímavější. Třeba quartz PRX bych u tebe nečekal. Ale proč ne, sedí velikost, sedí barva, sedí bezúdržbovost, tak super! Z Ženevy za mě naprostá pecka ty Amida. Být výstřední milionář se zajímavým sporťákem, mám je okamžitě. Snažil jsem se blokovat začku Yema, ale opět jsi oživil můj zájem o ně a zkrátka jsou zpět na přánílistu. Jednou je v té hodinkovnici asi budu muset mít. Díky, ať se daří! A toč pro nás dál! 😀👍

Odesláno
V 1. 10. 2025 v 21:17, Chronopetr napsal:

Dlouho jsem se nedostal ke komentářům videí. Ale kolegové to tu zvládají výborně a mluví mi z duše. Každé video opravdu pobaví, je to vždy zpestření večera, kdy dům spí a při sklénečce mrknu na tvoje novinky. Vždy mě něco překvapí a o to je to zajímavější. Třeba quartz PRX bych u tebe nečekal. Ale proč ne, sedí velikost, sedí barva, sedí bezúdržbovost, tak super! Z Ženevy za mě naprostá pecka ty Amida. Být výstřední milionář se zajímavým sporťákem, mám je okamžitě. Snažil jsem se blokovat začku Yema, ale opět jsi oživil můj zájem o ně a zkrátka jsou zpět na přánílistu. Jednou je v té hodinkovnici asi budu muset mít. Díky, ať se daří! A toč pro nás dál! 😀👍

Tak to jsem rad, dekuju :)

Ta Yema me taky v posledni dobe docela bavi a asi si na ne taky budu muset zase posvitit. Pomer cena vykon tam vypada fakt neskutecne. Uvidime :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mám tady další video z dlouhodobýho testování diverů značky Laco. Ano, Laco nedělá jenom fliegery, ale kupodivu i celkem zajímavý potápky.

• Like 3
  • Díky 1
Odesláno
před 5 hodinami, Locky napsal:

Pěkná recenze. Tys měl, tuším, DA44 black? Jak by si porovnal DLC u Laco oproti DAMESTu u Damasko? Stejně tak chod lunety?

Ty máš paměť, panečku! Je to strašně dávno, už to nedokážu asi úplně přesně vyhodnotit. Ta luneta na Lacu mi pocitově přijde teď taková tužší a ostřejší, ale těžko říct. Jsou to víceméně podobný hodinky, no.

Odesláno

Kdo jde na SEW nebo na Micro, tak todle si pusťte, ať víte, co tam nového z českých luhů a hájů, můžete potkat :)

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...