juk Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 1 hodinou, emef napsal: Makám na tom! Sorry, ale nemůžu si pomoct https://shop.rucearucicky.cz/makej-kun-o/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ladvach Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Kunda je zdrobněle Linda a pochází z Japonska.
moj Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Tipy na "Úchylárničky" H. Moser & Cie Streamliner Pump - natahování "pumpováním" po hodinách ve stylu tenisek Reebok spolu s ukazatelem nátahu IWC Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Ceralume - celé pouzdro ze svítící luminiscenční keramiky Parmigiani Fleurier Tonda PF Chronograph Mystérieux - skryté ručky chronografu, díky nimž vypadají jako tříručky Van Cleef & Arpels na Midnight Jour Nuit Phase de Lune - měsíční fáze, kde se po stisku tlačítka během pár sekund přehraje celý čtyřtýdenní cyklus Panerai Luminor 31 Giorni PAM01631 - měsíční rezerva chodu po 128 otočeních korunky
emef Odesláno 10. května Autor Nahlásit Odesláno 10. května Tak konečně! Pump tam je, Ceralume tam je, Mysterieux tam je a spousta dalších supr věcí. Tak hezkou zábavu 6 1
emef Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května Páteček Stejně už dneska v práci nic neděláte, tak můžete koukat, jak jsem do jednoho videa dostal Sinn, Rolex i Cartier 4 3
emef Odesláno 7. června Autor Nahlásit Odesláno 7. června Vyrazil jsem do Milána omrknout novej butik echo/neutra a otestovat Rivanera Piccolo, ale trošku se to zvrtlo 3 2
lipic Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Čau. Super recenze na fakt asi zajímavý hodinky. To nadšení u Tebe je na tom videu znatelný. Takže díky a jen tak dál.
emef Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června Před hodinou, lipic napsal: Čau. Super recenze na fakt asi zajímavý hodinky. To nadšení u Tebe je na tom videu znatelný. Takže díky a jen tak dál. Dík! To já se u hodinek umim nadchnout
emef Odesláno 17. června Autor Nahlásit Odesláno 17. června Nikdy jsem si nemyslel, že tohle řeknu 4 2 1
Jerryl Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Ahoj Matouši, dneska jsem se u snídaně kochal novýma Spartakama ve Tvém posledním videu. Je to celkem super počin. Jak Tvé video, tak hodinky “nového” Primu. Moc se mi líbí ta světle modrá barva a nejvíc na Tebou dodaném bílém pásku. Prostě mňamka. Čau J. 1 1
emef Odesláno 30. června Autor Nahlásit Odesláno 30. června Měl bych tu jeden tip, jak si na léto udělat ze starejch hodinek nový. Víceméně 2 3
emef Odesláno 12. července Autor Nahlásit Odesláno 12. července S Jakubem a Luďkem jsme se potkali takhle na začátku prázdnin v hospodě, abychom pořádně rozebrali letní hodinky všeho druhu. A byla to zábava náramná. tak si večer taky otevřete pivíčko a dejte si to s náma. 2 1 1
emef Odesláno 15. července Autor Nahlásit Odesláno 15. července před 48 minutami, lukassob napsal: Super pokec, za mě žluté CasiOak. Tak ty... už taky nemám
Chronopetr Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Díky za pohodové letní video s řadou parádních hodinek. Z vašeho výběru by pro mě byly topky Seiko Landmaster. Jinak moje letní a vlastně všeobecně volnočasové hodinky jsou G SHOCK WATCH GW-B5600BC-1ER BLACK GOLD. A když se nebojím vzít mechaniku, tak by to u mě většinou vyhrály Seiko želvy SRP779. Krásné léto a ať se takhle s kamerou u piva potkáte častěji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se