Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tipy na "Úchylárničky"

• H. Moser & Cie Streamliner Pump - natahování "pumpováním" po hodinách ve stylu tenisek Reebok spolu s ukazatelem nátahu
  • IWC Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Ceralume - celé pouzdro ze svítící luminiscenční keramiky
  • Parmigiani Fleurier Tonda PF Chronograph Mystérieux - skryté ručky chronografu, díky nimž vypadají jako tříručky
  • Van Cleef & Arpels na Midnight Jour Nuit Phase de Lune - měsíční fáze, kde se po stisku tlačítka během pár sekund přehraje celý čtyřtýdenní cyklus
  • Panerai Luminor 31 Giorni PAM01631 - měsíční rezerva chodu po 128 otočeních korunky
Odesláno

Tak konečně! :)

Pump tam je, Ceralume tam je, Mysterieux tam je a spousta dalších supr věcí. Tak hezkou zábavu :)

• Like 6
  • Díky 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Páteček 🥳 Stejně už dneska v práci nic neděláte, tak můžete koukat, jak jsem do jednoho videa dostal Sinn, Rolex i Cartier :)

• Like 4
  • Díky 3
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Vyrazil jsem do Milána omrknout novej butik echo/neutra a otestovat Rivanera Piccolo, ale trošku se to zvrtlo :)

• Like 3
  • Díky 2
Odesláno

Čau. Super recenze na fakt asi zajímavý hodinky. To nadšení u Tebe je na tom videu znatelný. Takže díky a jen tak dál. 

Odesláno
Před hodinou, lipic napsal:

Čau. Super recenze na fakt asi zajímavý hodinky. To nadšení u Tebe je na tom videu znatelný. Takže díky a jen tak dál. 

Dík! To já se u hodinek umim nadchnout :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj Matouši,

dneska jsem se u snídaně kochal novýma Spartakama ve Tvém posledním videu.
Je to celkem super počin. Jak Tvé video, tak hodinky “nového” Primu.

Moc se mi líbí ta světle modrá barva a nejvíc na Tebou dodaném bílém pásku. Prostě mňamka. 

Čau J.

• Like 1
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

S Jakubem a Luďkem jsme se potkali takhle na začátku prázdnin v hospodě, abychom pořádně rozebrali letní hodinky všeho druhu. A byla to zábava náramná. :D tak si večer taky otevřete pivíčko a dejte si to s náma. 🍺

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Díky za pohodové letní video s řadou parádních hodinek. Z vašeho výběru by pro mě byly topky Seiko Landmaster. Jinak moje letní a vlastně všeobecně volnočasové hodinky jsou G SHOCK WATCH GW-B5600BC-1ER BLACK GOLD. A když se nebojím vzít mechaniku, tak by to u mě většinou vyhrály Seiko želvy SRP779. Krásné léto a ať se takhle s kamerou u piva potkáte častěji. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...