Chronopetr Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Matouši, díky za reakci. Jak jsem psal, vůbec tvoji volbu nezpochybňuji. Ani jsem to nechtěl konkretizovat, kdyby ses nezeptal, kde jsme se neprotnuli . Ať se ti daří, těším se na další videa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 V 13. 2. 2023 v 13:21, emef napsal: Já jsem ale Ručičky roku nikdy nekomunikoval jako "best of hodinářství", ale jako zajímavý kousky, který se urodily v tom danym roce. Kdybychom šli po hodinařině, tak půlku těch věcí můžem vyházet. na druhou stranu ne každej den má člověk náladu na pořádnou hodinařinu, ale chce si dát na ruku prostě něco, co mu udělá radost – jedno jak. A toudle optikou jsem prostě musel ty Moonswatche zmínit, protože tendleten "náš" pocit dokázaly najednou předat lidem, který o tom předtím neměli vůbec tucha. A spousta "z nás" si je taky pořídila, protože prostě proč ne, jednou za týden, za měsíc si chci vzít na ruku žlutý plastový hodinky a mít v pi*i Jinak co se Seiko diverů týče, tak já dlouhodobě preferuju standardní kolekce nad těm speciálníma, limitovanejma a všema ostatníma. Ty tvoje zmíněný jsou supr, ale vopravdovou sílu pro mě má jenom model, ve kterej má koule v masovym provedení Díky za další zajímavý díl R&R! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Tak popojedem. Už jste měli v ruce titanový bondovky? A co na ně řikáte? Já jsem dost unešenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 10 hodinami, emef napsal: Tak popojedem. Už jste měli v ruce titanový bondovky? A co na ně řikáte? Já jsem dost unešenej! Díky za vtipný příběh s hodinkama. Nebo vlastně příběh o hodinkách s příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 21 hodinami, emef napsal: Tak popojedem. Už jste měli v ruce titanový bondovky? A co na ně řikáte? Já jsem dost unešenej! Vtipné a zajímavé jako vždy. Díky Matouši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Díkydík oběma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Já, starej rolexák, si řikám, že bych ty NTTD docela chtěl Štveš mě, úplně jsi mě zmanipuloval ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 před 15 hodinami, Jarett napsal: Já, starej rolexák, si řikám, že bych ty NTTD docela chtěl Štveš mě, úplně jsi mě zmanipuloval ! Je fakt, že takový kombo se u R hledá blbě, to tak jedině "klesnout" k Tudoru. Každopádně přeju hodně štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 před 16 minutami, emef napsal: Je fakt, že takový kombo se u R hledá blbě, to tak jedině "klesnout" k Tudoru. Každopádně přeju hodně štěstí! Díky ! A k tomu Tudoru to je pravda, mám už přes rok ještě FXD ... ale pořád s něma tak nějak bojuju, ale nepřišel jsem na to čím to je. Jak jsi říkal, ten titan je návykovej. No nic, budu muset někde ty NTTD omrknout a rozseknout to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Super video. Díky za představení hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Moc pěkný retro hodinky! "Mrdka" řemen dost pobavil . Díky, opět se budu těšit na příští video! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Jéé, to je hezký, že se to sem přidává i beze mě. Já na to úplně zapomněl. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Asi už o tom většina víte a máte shlédnuto, tak spíš pro pořádek . Za mě rozhodně pozitivní zprávy...nová práce...hodinková svoboda...chuť dál kanál posunovat . Ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 12 hodinami, Chronopetr napsal: Asi už o tom většina víte a máte shlédnuto, tak spíš pro pořádek . Za mě rozhodně pozitivní zprávy...nová práce...hodinková svoboda...chuť dál kanál posunovat . Ať se daří! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 V 26. 4. 2023 v 21:54, Chronopetr napsal: Asi už o tom většina víte a máte shlédnuto, tak spíš pro pořádek . Za mě rozhodně pozitivní zprávy...nová práce...hodinková svoboda...chuť dál kanál posunovat . Ať se daří! Petrovi děkuju za odkaz. Matoušovi přeju hodně štěstí v novém zaměstnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Skvělá recenze na skvělé hodinky. Dycky G! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 před 2 hodinami, lukassob napsal: Skvělá recenze na skvělé hodinky. Dycky G! Ď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Trošku jsem se obával, co přijde za info ve videu, když v titulku je uvedeno, že je to poslední recenze na internetu. Naštěstí o konci videí od Matouše tam nezaznělo nic. Asi se na to už vyklidněnej podívám znovu . No, co na to říct. Opět to ve mně vzbudilo démona Casio G shock ( a to nemluvím o démonovi G šuk ). Koupi těchto totálních toolek si pořád vymlouvám a bojuji s tím. Po už v podstatě smíření se s absencí těchto hodinek v hodinkovnici přijde toto video a už to zase vrtá! Díky za video a přidání linku sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Nekončíme, jedeme dál, mám v hlavě hned několik zajímavejch "projektů", tak uvidíme. Každopádně se tomu nebraň, stejně tě to dostihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se