Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Za videa taky dávám palec nahoru. 

Formex mě mile překvapil. Značku jsem doposud neznal a vypadají hodně podařeně. Jediná věc, která mi na nich vadí je název značky Formex, který se za mne hodí spíše pro výrobce akrylátového tmelu a nebo pro hodinky té nejnižší kategorie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 41 minutami, RadekB napsal:

Za videa taky dávám palec nahoru. 

Formex mě mile překvapil. Značku jsem doposud neznal a vypadají hodně podařeně. Jediná věc, která mi na nich vadí je název značky Formex, který se za mne hodí spíše pro výrobce akrylátového tmelu a nebo pro hodinky té nejnižší kategorie.

před 12 minutami, emef napsal:

Mně ten název naopak přijde docela v pohodě. Krátký, úderný, zapamatovatelný, ne jak nějaký Audemars Piguet, což ani nevim, jestli píšu správně :D

Rolex to kdysi resil taky 🤣  pak prisel Timex a vsichni to prestali resit. 

Odkaz ke komentáři

V 30. 11. 2023 v 13:41, RadekB napsal:

Formex mě mile překvapil. Značku jsem doposud neznal a vypadají hodně podařeně

Dneska jsem si Fieldy mohl naživo vyzkoušet a velmi příjemné. 
A řada Essence od nich jsou vážně povedené hodinky. A ta bombastická spona... 

Odkaz ke komentáři

Supr bedýnka! Ale ten okraj tý samolepky by tam bejt neměl, to je jenom odřezek :D ale vlastně to funguje i takhle, tak cajk.

Já jinak taky včera vošmatal všechny Formexy a mám z toho brandu moc dobrej pocit. A i teda z těch týpků, co to dělaj.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 17 hodinami, emef napsal:

Dneska jsem na to (asi poprvý?) nebyl sám! Co řikáte na tendle formát? :)

Za mě bezva, pro zpestření Tvých "tradičních" videí myslím fajn 👍

Jinak tuhle limitku jsem už dřív měl možnost vyzkoušet, moc povedené hodinky, číselník naživo skvělý, modrý fumé můžu 😎

Odkaz ke komentáři

To já už kafe z ničeho jinýho nepiju! Původně měl být pod stromeček.

I návštěva čuměla co to, že s nimi nepiju z parádního servisu, ale mám něco jiného :) a hned bylo další téma k hovoru. 

Když už další nové hrníčky nebudou, znamená to, že jejich cena bude stoupat?

IMG_0890.thumb.jpeg.49b4fd236be79e82085b9a5a3dcfdc7d.jpeg

Odkaz ke komentáři

Super kombo :)

No kdybych byl Rolex, tak bych vlastně mohl od ledna zvýšit cenu na eshopu třeba o 10 %. :D Otázka ovšem zní, jestli tam do ledna ještě něco zbyde. Každopádně od hrníčků si pak rozhodně dám pauzu a zkusim vymyslet/vyrobit zas něco jinačího, ať je změna. Variant mám v hlavě víc, tak uvidíme, jestli se něco z toho podaří dotáhnout a kdy. :)

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Leviathann napsal:

Tak jsem zrovna objednal dva. Druhej pro ženu, mám tak alibi, protože mi ho děcka určitě rozbijou. A bude to hlavně sběratelská luxusní záležitost... Za těch 1800 let. 👍

Moje žena mi do práce ztopila prototyp a i doma si nedělá kafe do ničeho jinýho. Je v pohodě i pro holky. :) A samozřejmě ten investiční potenciál! :D

před 12 hodinami, horskjan napsal:

Tak jsem také právě objednal...

Předpokládám (jsem si skoro jistý), že mi jeden přinese Ježíšek, ale co kdyby náhodou ne a po Vánocích bylo vyprodáno... 😀 Aspoň budu mít i do práce nebo na chalupu... 👍

To je slovo chlapa! :D

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, emef napsal:

Moje žena mi do práce ztopila prototyp a i doma si nedělá kafe do ničeho jinýho. Je v pohodě i pro holky. :) A samozřejmě ten investiční potenciál! :D

To je slovo chlapa! :D

Jak to tak vidím, jsem rád, že budu mít (pravděpodobně) dva a jeden půjde ve fóliích hned do trezoru 😎😀

Kazdopádně se těším na další počin(y) a samo i bezva videa 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...