Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já teď zase řešim, jestli si pořídit takhle po asi 10 letech Monstra, který už jsem tenkrát měl třikrát a teď se mi zas začalo trošku stejskat. :D

Odesláno
  V 29. 2. 2024 v 14:27, emef napsal:

Já teď zase řešim, jestli si pořídit takhle po asi 10 letech Monstra, který už jsem tenkrát měl třikrát a teď se mi zas začalo trošku stejskat. :D

Rozšířit  

Máme to starosti, jak říká moje žena... 😂

Odesláno

Matoušovo koupání hodinek v savu mě zase přivedlo k vytažení mých SKX ze seiko chlívku, abych je trochu ponosil.

Honzo, jestli o nich aspoň trochu uvažuješ, tak si je určitě obstarej. Podle mě jsou ty hodinky prostě dokonalý i se všemi jejich nedokonalostmi 😀

IMG_0981.thumb.jpeg.791adbb917f81a6bc9ce20c2395bf4bb.jpeg

Odesláno
  V 29. 2. 2024 v 14:43, Jerryl napsal:

Honzo, jestli o nich aspoň trochu uvažuješ, tak si je určitě obstarej. Podle mě jsou ty hodinky prostě dokonalý i se všemi jejich nedokonalostmi 😀

Rozšířit  

Díky, je fajn, že se tu vzájemně podpoříme 😀

• po 2 týdnech...
Odesláno

Bohužel, pamětník nejsem, ale tento týden v Praze jsem si to fakt užil, skvělá akce 👍

Na video se chystám a těším, že v klidu zkouknu, až dcera za chvíli usne 😎

Odesláno

20240316_083010.thumb.jpg.558694e8dc0a39492ce37d8488abbc90.jpg

Tak dávám o sobě (opět) vědět, že bych byl příště zase rád pozván 😂

Sraz mám pořád v hlavě, snad do případného dalšího nebude taková pauza. Myslel jsem, že to bývala dříve častější akce...

Matouši, video je bezva, zase jsme koukali spolu se ženou... Úplně z těch pár minut čiší Tvůj zápal pro Seiko a hodinky obecně, pěkné 🙂👍

Mimochodem, co nějaké "větší" povídání s recenzí o GS? To bych ve Tvém podání moc rád zkoukl... 😎

Odesláno
  V 16. 3. 2024 v 8:01, horskjan napsal:

Tak dávám o sobě (opět) vědět, že bych byl příště zase rád pozván 😂

Sraz mám pořád v hlavě, snad do případného dalšího nebude taková pauza. Myslel jsem, že to bývala dříve častější akce...

Matouši, video je bezva, zase jsme koukali spolu se ženou... Úplně z těch pár minut čiší Tvůj zápal pro Seiko a hodinky obecně, pěkné 🙂👍

Mimochodem, co nějaké "větší" povídání s recenzí o GS? To bych ve Tvém podání moc rád zkoukl... 😎

Rozšířit  

Poguy a hrnek, to je krasa! :)

Driv to bejvalo kazdej rok, nejdrov Brno, pak uz jenom Praha. Jenze pak do toho hodil videl Covid a chvili to trvalo, nez se do toho kluci zase pustili. Tak snad to byl ted testovaci rocnik a cekaji nas uz jenom lepsi casy. :)

Jinak na ty GSa se chystam, hledam spravnej uhel pohledu, neco uz mam v hlave, ale musim to dotuknout. Ale je to ted moje priorita, nez se posunu k dalsim tematum a nakupum. :)

Odesláno
  V 16. 3. 2024 v 20:01, emef napsal:

Poguy a hrnek, to je krasa! :)

Driv to bejvalo kazdej rok, nejdrov Brno, pak uz jenom Praha. Jenze pak do toho hodil videl Covid a chvili to trvalo, nez se do toho kluci zase pustili. Tak snad to byl ted testovaci rocnik a cekaji nas uz jenom lepsi casy. :)

Jinak na ty GSa se chystam, hledam spravnej uhel pohledu, neco uz mam v hlave, ale musim to dotuknout. Ale je to ted moje priorita, nez se posunu k dalsim tematum a nakupum. :)

Rozšířit  

Díky, Pogue je srdcovka, hodinky z rodiny... Hrnek mám taky ale samo rád 😉

Tak snad se Seiko srazy zase rozjedou s nějakou (kratší) pravidelností, super akce to byla 👍

Budu tedy video "vyhlížet", těším se, pro GS mám slabost. Doufám, že bude dlouhé "alespoň" jako Tvoje povídání o Aquisech, to je moje oblíbené (Aquis i recenze) 😎😂

V 16. 3. 2024 v 20:01, emef napsal:

nez se posunu k dalsim tematum a nakupum

Rozšířit  

Já se naopak teď musím posunout OD nákupů k čemukoliv jinému... 🙂

• po 3 týdnech...
Odesláno

Někdo to evidentně dal do jinýho hrníčku :D

Jinak právě teď spouštím novinku, která vzdává hold počátkům chronomagorství v Česku. Víc ve videu ;)

Odesláno

V téhle kavárně je Tvůj hrníček více než na místě 😉

Video zkouknu večer, ale na eshopu jsem už viděl. Pěkné, pěkné... 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...