Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Matoušovo koupání hodinek v savu mě zase přivedlo k vytažení mých SKX ze seiko chlívku, abych je trochu ponosil.

Honzo, jestli o nich aspoň trochu uvažuješ, tak si je určitě obstarej. Podle mě jsou ty hodinky prostě dokonalý i se všemi jejich nedokonalostmi 😀

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Tak dávám o sobě (opět) vědět, že bych byl příště zase rád pozván 😂

Sraz mám pořád v hlavě, snad do případného dalšího nebude taková pauza. Myslel jsem, že to bývala dříve častější akce...

Matouši, video je bezva, zase jsme koukali spolu se ženou... Úplně z těch pár minut čiší Tvůj zápal pro Seiko a hodinky obecně, pěkné 🙂👍

Mimochodem, co nějaké "větší" povídání s recenzí o GS? To bych ve Tvém podání moc rád zkoukl... 😎

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, horskjan napsal:

Tak dávám o sobě (opět) vědět, že bych byl příště zase rád pozván 😂

Sraz mám pořád v hlavě, snad do případného dalšího nebude taková pauza. Myslel jsem, že to bývala dříve častější akce...

Matouši, video je bezva, zase jsme koukali spolu se ženou... Úplně z těch pár minut čiší Tvůj zápal pro Seiko a hodinky obecně, pěkné 🙂👍

Mimochodem, co nějaké "větší" povídání s recenzí o GS? To bych ve Tvém podání moc rád zkoukl... 😎

Poguy a hrnek, to je krasa! :)

Driv to bejvalo kazdej rok, nejdrov Brno, pak uz jenom Praha. Jenze pak do toho hodil videl Covid a chvili to trvalo, nez se do toho kluci zase pustili. Tak snad to byl ted testovaci rocnik a cekaji nas uz jenom lepsi casy. :)

Jinak na ty GSa se chystam, hledam spravnej uhel pohledu, neco uz mam v hlave, ale musim to dotuknout. Ale je to ted moje priorita, nez se posunu k dalsim tematum a nakupum. :)

Odkaz ke komentáři

V 16. 3. 2024 v 21:01, emef napsal:

Poguy a hrnek, to je krasa! :)

Driv to bejvalo kazdej rok, nejdrov Brno, pak uz jenom Praha. Jenze pak do toho hodil videl Covid a chvili to trvalo, nez se do toho kluci zase pustili. Tak snad to byl ted testovaci rocnik a cekaji nas uz jenom lepsi casy. :)

Jinak na ty GSa se chystam, hledam spravnej uhel pohledu, neco uz mam v hlave, ale musim to dotuknout. Ale je to ted moje priorita, nez se posunu k dalsim tematum a nakupum. :)

Díky, Pogue je srdcovka, hodinky z rodiny... Hrnek mám taky ale samo rád 😉

Tak snad se Seiko srazy zase rozjedou s nějakou (kratší) pravidelností, super akce to byla 👍

Budu tedy video "vyhlížet", těším se, pro GS mám slabost. Doufám, že bude dlouhé "alespoň" jako Tvoje povídání o Aquisech, to je moje oblíbené (Aquis i recenze) 😎😂

V 16. 3. 2024 v 21:01, emef napsal:

nez se posunu k dalsim tematum a nakupum

Já se naopak teď musím posunout OD nákupů k čemukoliv jinému... 🙂

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Kluci, teď tu někdo prodává obě varianty SKX. Docela za raketu, ale oboje jak nový.

Díky za upozornění, viděl jsem, krásný jsou... Ale já (bohužel) poslední dobou nakupoval až moc, mám stop stav... 😉

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...