horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 33 minutami, emef napsal: Já bych už moc nečekal, voni pomalu mizej nebo už stojej raketu Já vím... A pak se mi vždycky do výběru připletou nové pětky GMT a zase nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Já teď zase řešim, jestli si pořídit takhle po asi 10 letech Monstra, který už jsem tenkrát měl třikrát a teď se mi zas začalo trošku stejskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 8 minutami, emef napsal: Já teď zase řešim, jestli si pořídit takhle po asi 10 letech Monstra, který už jsem tenkrát měl třikrát a teď se mi zas začalo trošku stejskat. Máme to starosti, jak říká moje žena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Matoušovo koupání hodinek v savu mě zase přivedlo k vytažení mých SKX ze seiko chlívku, abych je trochu ponosil. Honzo, jestli o nich aspoň trochu uvažuješ, tak si je určitě obstarej. Podle mě jsou ty hodinky prostě dokonalý i se všemi jejich nedokonalostmi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 9 minutami, Jerryl napsal: Honzo, jestli o nich aspoň trochu uvažuješ, tak si je určitě obstarej. Podle mě jsou ty hodinky prostě dokonalý i se všemi jejich nedokonalostmi Díky, je fajn, že se tu vzájemně podpoříme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 V 28. 2. 2024 v 14:54, emef napsal: Kocoura příště taky vezmu Savem Neblbni, slezou mu chlupy... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 V 29. 2. 2024 v 21:24, libor2002 napsal: Neblbni, slezou mu chlupy... OMG! Jinak máme tu další video, tentokrát se statistikama, jak se daří Švýcarům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Jsou tu nějací pamětníci srazu v Brně v roce 2014? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Bohužel, pamětník nejsem, ale tento týden v Praze jsem si to fakt užil, skvělá akce Na video se chystám a těším, že v klidu zkouknu, až dcera za chvíli usne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Seiko sraz se vydařil, fajn lidi a prostředí. Video dobrý. Dycky Seiko!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Nojéje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Tak dávám o sobě (opět) vědět, že bych byl příště zase rád pozván Sraz mám pořád v hlavě, snad do případného dalšího nebude taková pauza. Myslel jsem, že to bývala dříve častější akce... Matouši, video je bezva, zase jsme koukali spolu se ženou... Úplně z těch pár minut čiší Tvůj zápal pro Seiko a hodinky obecně, pěkné Mimochodem, co nějaké "větší" povídání s recenzí o GS? To bych ve Tvém podání moc rád zkoukl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 11 hodinami, horskjan napsal: Tak dávám o sobě (opět) vědět, že bych byl příště zase rád pozván Sraz mám pořád v hlavě, snad do případného dalšího nebude taková pauza. Myslel jsem, že to bývala dříve častější akce... Matouši, video je bezva, zase jsme koukali spolu se ženou... Úplně z těch pár minut čiší Tvůj zápal pro Seiko a hodinky obecně, pěkné Mimochodem, co nějaké "větší" povídání s recenzí o GS? To bych ve Tvém podání moc rád zkoukl... Poguy a hrnek, to je krasa! Driv to bejvalo kazdej rok, nejdrov Brno, pak uz jenom Praha. Jenze pak do toho hodil videl Covid a chvili to trvalo, nez se do toho kluci zase pustili. Tak snad to byl ted testovaci rocnik a cekaji nas uz jenom lepsi casy. Jinak na ty GSa se chystam, hledam spravnej uhel pohledu, neco uz mam v hlave, ale musim to dotuknout. Ale je to ted moje priorita, nez se posunu k dalsim tematum a nakupum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 Kluci, teď tu někdo prodává obě varianty SKX. Docela za raketu, ale oboje jak nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 V 16. 3. 2024 v 21:01, emef napsal: Poguy a hrnek, to je krasa! Driv to bejvalo kazdej rok, nejdrov Brno, pak uz jenom Praha. Jenze pak do toho hodil videl Covid a chvili to trvalo, nez se do toho kluci zase pustili. Tak snad to byl ted testovaci rocnik a cekaji nas uz jenom lepsi casy. Jinak na ty GSa se chystam, hledam spravnej uhel pohledu, neco uz mam v hlave, ale musim to dotuknout. Ale je to ted moje priorita, nez se posunu k dalsim tematum a nakupum. Díky, Pogue je srdcovka, hodinky z rodiny... Hrnek mám taky ale samo rád Tak snad se Seiko srazy zase rozjedou s nějakou (kratší) pravidelností, super akce to byla Budu tedy video "vyhlížet", těším se, pro GS mám slabost. Doufám, že bude dlouhé "alespoň" jako Tvoje povídání o Aquisech, to je moje oblíbené (Aquis i recenze) V 16. 3. 2024 v 21:01, emef napsal: nez se posunu k dalsim tematum a nakupum Já se naopak teď musím posunout OD nákupů k čemukoliv jinému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 před 20 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Kluci, teď tu někdo prodává obě varianty SKX. Docela za raketu, ale oboje jak nový. Díky za upozornění, viděl jsem, krásný jsou... Ale já (bohužel) poslední dobou nakupoval až moc, mám stop stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 To mě zase strašně mrzí, že jsem tu akci prošvihl. Budu muset změnit zaměstnání. Už mě nebaví chodit na směny a navíc když je sotva pokryjem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Kde všude n ten hrníček nenarazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Někdo to evidentně dal do jinýho hrníčku Jinak právě teď spouštím novinku, která vzdává hold počátkům chronomagorství v Česku. Víc ve videu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 V téhle kavárně je Tvůj hrníček více než na místě Video zkouknu večer, ale na eshopu jsem už viděl. Pěkné, pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se