Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No myslim, ze tohle take stoji za zminku... :-)

kvalita foto spatna, ale pilotni IWC s limitovanym poctem 1939 kusu ze zrejmych duvodu, kterym je rok, kdy Saint -Exupery vydal knihu " Zeme lidi" a 18ti karatoveho zlata jsou fakt pro fajnsmekry...

cena zhruba 500tis :-(

post-4342-1225662380.jpg

Odesláno

Asi jsem to blbě napsal. Chtěl jsem doporučit, kde je maj, abych se nějak zoorientoval v ceně. Nevyznám se ve výrobcích.

změna zadání: mohl by mi prosím někdo hodit nějakej odkaz na výrobce, kterej dělá tenhle vzor?

Odesláno
  mg42 napsal:
Asi jsem to blbě napsal. Chtěl jsem doporučit, kde je maj, abych se nějak zoorientoval v ceně. Nevyznám se ve výrobcích.

změna zadání: mohl by mi prosím někdo hodit nějakej odkaz na výrobce, kterej dělá tenhle vzor?

Toto?:

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic

http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...howrub--flieger

http://www.lacher-shop.de/e_shop/index.php?cPath=1

Odesláno
  kibi napsal:
te nikdo jako novacka nevaroval...? me varovali... a taky to bylo prd platne... :D

Nevarovali bohuzel. Ale asi by to stejne nepomohlo. Tak trochu jsem byl postizenej uz driv a chronomag mi dal jen prilezitost se "realizovat."

• po 3 týdnech...
Odesláno
  kejklik napsal:
Ze zadu je na UNITAS 6497 ve zlatě pohled hezčí než na jesličky. Vůbec celé balení limitky, krabice jakoby z kořenice, nasazený i přibalený řemen (v ceně) s nářadíčkem a kovový štítek v krabici s označením typu a čísla působí, jako kdyby cena měla být o +1000 ? výš. Perfektně v originále vypadají ručky, celozlatá vteřinovka a zlaté lemování na minutovce a hodinovce taky nemá chybu.

A krásně tikají...:thumbsup_anim:

post-3826-1224518653.jpg

Tak Kejklíku, jak slouží Gold edice? Stále spokojen?

Odesláno
  Onion napsal:
Tak Kejklíku, jak slouží Gold edice? Stále spokojen?

Čím dál lepší, je to přímo obřad je vyjímat z jejich velký polstrovaný bedny, dotáhnout, poslechnout ten tikot a připevnit je pořádným řemenem na ruku. Tedy když na ně přijde řada, střídají se i s dalšími obyvateli watchbedny (Seiko diversky kinetiky a Lümtec k neformálnímu oblečku, Omega DeVille a Zeno ke kvádru atd.) :speak_cool:

Odesláno

Jen tak aby řeč nestála: Psal jsem k Dušákovi a do Carollina, jestli se dá u nich zakoupit řemen na IWC Big Pilot. Samozřejmě, že prý dá, v několika barvách a materiálech...za krásných 11.000,- :D

Odesláno
  Pafelik napsal:
Jen tak aby řeč nestála: Psal jsem k Dušákovi a do Carollina, jestli se dá u nich zakoupit řemen na IWC Big Pilot. Samozřejmě, že prý dá, v několika barvách a materiálech...za krásných 11.000,- :D

To musí být z papežovy předkožky.

Odesláno
  Pafelik napsal:

Zkus se podivat tady.

Odesláno
  Baker napsal:
Ja uprimne taky, mam vyzkousene cca 3 znacky a to mi staci :)

Já mám jeden Svatý Grál, ale prostě jsem na webu vždycky málo ožralej, protože 209 dolarů za řemen střízlivej (nebo trochu ožralej) nedám...

Odesláno
  kejklik napsal:
Čím dál lepší, je to přímo obřad je vyjímat z jejich velký polstrovaný bedny, dotáhnout, poslechnout ten tikot a připevnit je pořádným řemenem na ruku. Tedy když na ně přijde řada, střídají se i s dalšími obyvateli watchbedny (Seiko diversky kinetiky a Lümtec k neformálnímu oblečku, Omega DeVille a Zeno ke kvádru atd.) :speak_cool:

Tak také půjdu do Gold edition :) Přece jenom je občas změna potřeba :thumbsup_anim:

post-142-1228232841.jpg

Odesláno

Tak Steinhart Gold Ed. dorazily.. čumím na to jako vrána :) Ty hodinky, jejich balení, prostě všechno... klidně to může konkurovat hodinkách 5x dražším od renomovaných firem... Klobouk dolů...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...