Jirka Sajn Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 No myslim, ze tohle take stoji za zminku... :-) kvalita foto spatna, ale pilotni IWC s limitovanym poctem 1939 kusu ze zrejmych duvodu, kterym je rok, kdy Saint -Exupery vydal knihu " Zeme lidi" a 18ti karatoveho zlata jsou fakt pro fajnsmekry... cena zhruba 500tis :-(
mg42 Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Asi jsem to blbě napsal. Chtěl jsem doporučit, kde je maj, abych se nějak zoorientoval v ceně. Nevyznám se ve výrobcích. změna zadání: mohl by mi prosím někdo hodit nějakej odkaz na výrobce, kterej dělá tenhle vzor?
lib Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 mg42 napsal: Asi jsem to blbě napsal. Chtěl jsem doporučit, kde je maj, abych se nějak zoorientoval v ceně. Nevyznám se ve výrobcích. změna zadání: mohl by mi prosím někdo hodit nějakej odkaz na výrobce, kterej dělá tenhle vzor? Toto?: http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...howrub--flieger http://www.lacher-shop.de/e_shop/index.php?cPath=1
mg42 Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Mám spadeno na tenhle typ: http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...automatik-black
kejklik Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 mg42 napsal: Mám spadeno na tenhle typ: http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...automatik-black Když trochu (ne moc) přitlačíš, budeš mít něco extra: Steinhart limited GOLD Je to bez jediného nápisu na titulní straně.
Varadero Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 kibi napsal: te nikdo jako novacka nevaroval...? me varovali... a taky to bylo prd platne... Nevarovali bohuzel. Ale asi by to stejne nepomohlo. Tak trochu jsem byl postizenej uz driv a chronomag mi dal jen prilezitost se "realizovat."
mg42 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 kejklik napsal: Když trochu (ne moc) přitlačíš, budeš mít něco extra: Steinhart limited GOLD Je to bez jediného nápisu na titulní straně. No jsem moc náročnej nelíbí se mi tam ta vteřinovka
Pafelik Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 To je on! Mého srdce šampión! Tenhle řemen musim za každou cenu sehnat!
kejklik Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 Pafelik napsal: To je on! Mého srdce šampión! Tenhle řemen musim za každou cenu sehnat! tady je což takového za 65? http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_Cat_ID=1
Onisan Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 kejklik napsal: Ze zadu je na UNITAS 6497 ve zlatě pohled hezčí než na jesličky. Vůbec celé balení limitky, krabice jakoby z kořenice, nasazený i přibalený řemen (v ceně) s nářadíčkem a kovový štítek v krabici s označením typu a čísla působí, jako kdyby cena měla být o +1000 ? výš. Perfektně v originále vypadají ručky, celozlatá vteřinovka a zlaté lemování na minutovce a hodinovce taky nemá chybu. A krásně tikají... Tak Kejklíku, jak slouží Gold edice? Stále spokojen?
New Milis Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Pafelik napsal: To je on! Mého srdce šampión! Tenhle řemen musim za každou cenu sehnat! Fuj, ten teda těm topgunům nesluší..
kejklik Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Onion napsal: Tak Kejklíku, jak slouží Gold edice? Stále spokojen? Čím dál lepší, je to přímo obřad je vyjímat z jejich velký polstrovaný bedny, dotáhnout, poslechnout ten tikot a připevnit je pořádným řemenem na ruku. Tedy když na ně přijde řada, střídají se i s dalšími obyvateli watchbedny (Seiko diversky kinetiky a Lümtec k neformálnímu oblečku, Omega DeVille a Zeno ke kvádru atd.)
Pafelik Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Jen tak aby řeč nestála: Psal jsem k Dušákovi a do Carollina, jestli se dá u nich zakoupit řemen na IWC Big Pilot. Samozřejmě, že prý dá, v několika barvách a materiálech...za krásných 11.000,-
Conrad Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Pafelik napsal: Jen tak aby řeč nestála: Psal jsem k Dušákovi a do Carollina, jestli se dá u nich zakoupit řemen na IWC Big Pilot. Samozřejmě, že prý dá, v několika barvách a materiálech...za krásných 11.000,- To musí být z papežovy předkožky.
Baker Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Pafelik napsal: Jen tak aby řeč nestála: Psal jsem k Dušákovi a do Carollina, jestli se dá u nich zakoupit řemen na IWC Big Pilot. Samozřejmě, že prý dá, v několika barvách a materiálech...za krásných 11.000,- Zkus se podivat tady.
lolohh Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Baker napsal: Zkus se podivat tady. Ten odkaz Pafelik zná, už mi ho před nějakým týdnem posílal. Já tam občas mrknu, kdy začnou dělat řemeny na OP, což slibují.
lolohh Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Baker napsal: Ja uprimne taky, mam vyzkousene cca 3 znacky a to mi staci Já mám jeden Svatý Grál, ale prostě jsem na webu vždycky málo ožralej, protože 209 dolarů za řemen střízlivej (nebo trochu ožralej) nedám...
Onisan Odesláno 2. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 kejklik napsal: Čím dál lepší, je to přímo obřad je vyjímat z jejich velký polstrovaný bedny, dotáhnout, poslechnout ten tikot a připevnit je pořádným řemenem na ruku. Tedy když na ně přijde řada, střídají se i s dalšími obyvateli watchbedny (Seiko diversky kinetiky a Lümtec k neformálnímu oblečku, Omega DeVille a Zeno ke kvádru atd.) Tak také půjdu do Gold edition Přece jenom je občas změna potřeba
Pafelik Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Tak jsem konečně nafotil svůj nový přírůstek. Myslím si, že už nebudu chtít nic jiného než pilotní řemen. Více fotek tady
Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Tak Steinhart Gold Ed. dorazily.. čumím na to jako vrána Ty hodinky, jejich balení, prostě všechno... klidně to může konkurovat hodinkách 5x dražším od renomovaných firem... Klobouk dolů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se