Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  stando napsal:
Clovece ty mas odvahu. Ten ptacek ma silu v zobaku jak prase. Nebojis sa ze ti tie Omegy zlikviduje

Zdravim- mam ho ctyri roky a koupil jsem ho vicemene nechtic-ted bych ho nedal ani za nic ,je to mazel-prvni co udela ,kdyz ke me prileti capne hodinky-zatim zadnym neublizil,akorat mi okousal remen u IWC,ale stejne si myslim ,ze nebyl pravy Dan

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Zdravim- mam ho ctyri roky a koupil jsem ho vicemene nechtic-ted bych ho nedal ani za nic ,je to mazel-prvni co udela ,kdyz ke me prileti capne hodinky-zatim zadnym neublizil,akorat mi okousal remen u IWC,ale stejne si myslim ,ze nebyl pravy Dan

Zako by mi stacil,ale bojim sa dvoch veci.Ze by mi vsetko osral a ze by som mu nevedel vytvorit vhodne podmienky.Oni vyzaduju stalu pozornost,ak ju nahodou nemaju tak sa trebars vysklbu z peria

Odesláno
  stando napsal:
Zako by mi stacil,ale bojim sa dvoch veci.Ze by mi vsetko osral a ze by som mu nevedel vytvorit vhodne podmienky.Oni vyzaduju stalu pozornost,ak ju nahodou nemaju tak sa trebars vysklbu z peria

Zdravim-papouch je jak hodinky-kdyz je mas rad a minimalne o ne pecujes - prinasi hodne radosti a taktez mnoho chlouby ---zpocatku to vypada slozite ,ale vlastne je to brnkacka Dan

Odesláno

Teda koukám, že vám tu už definitivně hráblo :thumbsup_anim: Právě se na mě vyděšeně dívá polovina počítačového sálu, jak jsem se řehtal, když jsem si představil Kulixe, instalujícího opatrně Luminory na potomka, aby ho nevzbudil..

Odesláno
  chose napsal:
Teda koukám, že vám tu už definitivně hráblo :thumbsup_anim: Právě se na mě vyděšeně dívá polovina počítačového sálu, jak jsem se řehtal, když jsem si představil Kulixe, instalujícího opatrně Luminory na potomka, aby ho nevzbudil..

Víš kolik mi to dalo práce??:) Ale spí celkem tvrdě..Jsou jeho oblíbené, už od mala má výborný vkus..:)

• po měsících...
Odesláno

To je vlákno, náramně jsem se pobavil, jen tomu zvířectvu bych to nikdy asi nesvolil, aby mně dělalo zátiší, já to mám nevychovaný. :bangin:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...