bandicoot Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Pepino65: slušný, dík za odkaz, teď bych je zfleku nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Tady je taky par vojaku wehrmachtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Píšu si s bráchou,co je momentálně v A-stánu........prej maj amíci na pařátách samá G-čka,Timexy(ty nejvíc) a někdo i Suunto......jinak bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Pepino65 napsal: Tady je odkaz na hodinky Izraelské armády WATCHES IDF. Já tedy nevím, ale u žádného vojáka v Izru jsem je neviděl (2000-2003), v nekompromisní převaze byly G-Shocky. Edit: bez ohledu na to, co píší (prý si je objednali paragáni jako hodinky na památku), připadají mi jako čína s hebrejsky popsaným ciferníkem, Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Co to má tenhle náš afghánský misionář na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 henker napsal: Co to má tenhle náš afghánský misionář na ruce? No mohl by to být Polar RS200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2009 Přidám pár foteček z Izraele, jako trochu lízlej chronomagem a hodinkama jsem se vojákům občas kouknul na ruce. První dvě fotky jsou s hlídkou na hoře Hermon, nejvyšší hoře Izraele na izraelsko-syrsko-libanonské hranici na Golanských výšinách. Je tam trochu horko, doslova i obrazně, vojáci myslím ze Sayeret Golani. To co je na jejich rukách mi připomíná něco ala G-Shock. Třetí fotka je z Beer Sheby, vojáci jsou od Sayeret Tzanchanim (parašutisti) Hodinky by mohly být Adi, tedy domácí. Čtvrtá je od Zdi nářků v Jeruzalémě, jednotku jsem neidentifikoval, ani hodinky. No a nakonec přidám moje skvělé Vostoky Ekspedicije Murmansk Vladivostok. Přežily ve zdraví prach Judské pouště, slanou vodu i peklo Palestiny, kde jsme měli hodně horko pod nohama. Fotka je z Hebronu v pásmu nikoho na pomezí židovské a palestinské čtvrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Treti od shora vypadaji jako potapecska Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Může být, jsou si dost podobný:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Mají pouzdro stejné (podobné) jako Seiko. Ale ADI by to mohly být. http://www.israeliproducts.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=338699 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Gilius napsal: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=338699 Pěkné fotky, jen škoda, že tam nejsou žádné pořádné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Neber si to osobně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 neberu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Koukam ze na sousi vedou sestdevitky ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juchal Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Dantechno napsal: Koukam ze na sousi vedou sestdevitky ..... Taky přidávám jednu fotku - uklízel jsem počítač a tenhle banderovec (či co to je ?) mě zaujal svojí vášní pro přesný čas - zvlášťě ty na pásku jistě nosil po lesích a do boje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juchal Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) juchal napsal: Taky přidávám jednu fotku - uklízel jsem počítač a tenhle banderovec (či co to je ?) mě zaujal svojí vášní pro přesný čas - zvlášťě ty na pásku jistě nosil po lesích a do boje A tady jedna z instruktážní příručky - příslušník LW demonstruje vybavení záchraných bójí, které byly za války pro potřebu sestřelených pilotů rozmístěny v Kanálu ... Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem juchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Já teď našel nějaké webovky, které vede bývalý pilot československého letectva a je tam hromada fotek pilotů za minulého režimu, spousta z nich má Lemanie LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Odkaz na topic s fotkami ohodinkovaných vojáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se